Маршрутни таксита

Отдаване под наем на рекламно пространство и в частност именно такова върху маршрутни таксита е една от нашите първи услуги, свързани с отдаване под наем изобщо. След появата на реален рекламен пазар в България и търсенето на различни канали за реклама, маршрутните таксите се оказаха изключителен продукт. Всички те се поддържат чисти, имат уникални маршрути, които позволяват до голяма степен таргетиране поне по район, ако не и по типове хора, които използват този предпочитан транспорт…

Маршрутни таксита

Градски транспорт

Наемете от нас превозни средства от градския транспорт, защото ние знаем много добре какво влияние оказват като носители на рекламни импресии, но и как да ги направим да изглеждат наистина впечатляващо…

Градски транспорт

Таксита

Веднага ще Ви дадем няколко основателни причини: импресиите на подвижната реклама са с пъти повече от тези на статичната реклама, светещата подвижна реклама Ви гарантира денонощна „работа“, подвижната реклама се вижда както от движещите се пеша хора, така и естествено от всички, които участват в пътното движение. Подвижната реклама, рекламата върху таксита е гаранция за успех на Вашата рекламна кампания…

Таксита

Фейслого

Вашето “лого”, нарисувано върху нашия “Фейс”. Mлади и симпатични, нарисувани хора ще са подвижната Ви “реклама”…

Фейслого

Външна реклама

Външна реклама ли? Тя заема едно от челните места по предпочитания от страна на клиентите. Ето защо ние ви предлагаме именно тази услуга така горещо. Външната реклама е изключително богата материя, а медиите, които могат да бъдат вкарани в тази графа, са многобройни – билбордове, мегабордове, скролер бордове, превозни средства от градския транспорт, city light съоражения или както ние ги наричаме – ракети…

Външна реклама
gdsgdfgsdf

От нас можете да закупите рекламни пространства от повече или по-малко популярни рекламни медии и носители. Нашите цени са ниски, а всичко, което Ви предлагаме, е изпробвано и с гаранция за успех. Ние можем да Ви посъветваме и съдействаме във всичко за Вашите рекламни кампании.

 • Ниски цени.


 • Бързо обслужване.


 • Професионално отношение.


 • Лесна комуникация.


 • Перфектна услуга.

Свържете се с нас
 • Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

  Фирма ”Smarty Center”
 • Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

  Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД
 • Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

  Фирма Cargotec
 • Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

  Йордан Петров
  Управител - Petq flowers
 • Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

  Борислав Томов
  Маркетинг Мениджър - Tez Tour
 • Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

  Alina Pelivan
  General Manager - Mobexpert Bulgaria
 • Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

  скоро www.ishopbeauty.com

  Петър Иванов
  Управител
 • Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

  Станислав Арсенов
  Управител - Euforia 07
 • Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

  Иван Стоянчев
  Управител - Фютчър Енерджи
 • При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

 • Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

  Павлина Славчева
  Управител - Cvetarski.com
Портфолио - Рекламни позиции