Най-често ни питате:

Какви файлове за печат да предоставите?

Винаги възможно най-качествените изображения – за текстове: графични файлове във векторен формат 1:1 или 1:10, за снимки и картинки: графични файлове с резолюция минимум 150 dpi

Каква информация ни е необходима, за да Ви дадем оферта за печат?

Доста е относително, защото предлагаме огромен набор от продукти и услуги, но най важните неща, поне първоначално, по отношение на печата са следните:

  1. Размери – какви са размерите, които Ви трябват?
  2. Колко бройки са Ви необходими?
  3. Едностранен или двустранен печат?
  4. Колко цвята искате да напечатаме?
  5. Какъв е срокът, в рамките на който са Ви необходими крайните продукти?

Как да ни изпратите файлове си?

Ако Вашите файлове позволяват изпращането им по мейл, то това е най-лесният вариант. Имайте предвид обаче, че размерите, които може да пратите по мейл, са ограничени. Най-удачно за големи файлове е да ги качите на някой виртуален файлов сървър, какъвто е например http://dox.bg, google drive и прочее. Ако Вашите файлове са твърде големи и за там, можете да се свържете с нас и ние да Ви предоставим достъп до наш ftp сървър, където ограничение в размерите на файла няма!

Какви изображения да търсите?

Изключително сложен въпрос, но в най-общи линии – търсете само и единствено изображения, които не са обект на авторски права, възможно най-големи като размери и възможно най-качествени като визия.

Какви файлови формати използваме?

Най-често използваните файлови формати при печата са .tiff за растерни изображения, .eps или .pdf за векторни! Вие обаче можете да ни пращате файлове и във формати .psd, .aii, .cdr, .indd, .jpeg, .png … и почти всякакви други графични формати!

Колко време отнема изработването на продукт?

Стандартните срокове, които даваме, са между 1 и 10 работни дни в зависимост от вида и количеството на даден продукт. Понякога нещата стават доста по-бързо, но е важно към всяка поръчка да се подходи внимателно, за да се сведе възможността за грешка до абсолютния минимум!

Каква информация ни е необходима, за да Ви дадем приблизителна цена за изграждане на уеб сайт?

Отново доста комплексен въпрос, но поне първоначално ще трябва да знаем следните неща:

  1. Едноезичен или мултиезичен искате да бъде Вашият уеб сайт?
  2. Искате ли той лесно да се поддържа, обслужва и оптимизира?
  3. Искате ли сами да го менажирате или ще се доверите на нас или други професионалисти?
  4. В какви цветови гами искате да бъде визуално Вашият уеб сайт?
  5. За какъв срок искате да бъде готов?

Колко струва изработката на един стандартен сайт?

По отношение изграждането на един уеб сайт ние не сме от компаниите, които правят това през пръсти и/-ли ползват едни и същи темплейти, форми и заготовки навсякъде. Естествено, ние също имаме неща, които се повтарят просто защото сме намерили най-доброто и по-добро не можем да направим, но все пак всеки сайт е изключително индивидуален, носи характера на отделната компания, има различни функционалности и е изработен специално за конкретния случай. Така, че стандартна цена за изработка нямаме. Важното е да намерим заедно с Вас индивидуален баланс между качество и цена!

Колко време отнема изработката на сайт?

Важно е отново да Ви кажем – няма срок, който да предлагаме като стандартен, защото всеки сайт, който правим, е строго индивидуален. Можем да сглобим основната структура както за няколко часа, така и за седмица, а това зависи не само от нас, а и от Вас. За да Ви дадем оферта трябва да знаем няколко важни неща:

  1. Какъв ще е видът на Вашия сайт?
  2. Какво ще е основното меню и функционалности?
  3. Колко бързо можете да ни предоставите информацията за пълнеж?

Не намирате отговор?

Не се колебайте да се свържете с нас, за да зададете въпросите, които Ви вълнуват, за да потърсите съвет от нас и заедно да намерим най-подходящо решение. Ние сме на линия!

Попитайте ни

Нашите възможности:

Дизайн 100%
Предпечат 80%
Печат 100%
Монтаж и брандиране 90%