Искам да ви благодаря много за вашата работа! Всичко е страхотно и сме много доволни!

Махаил Стариков – High Five – брандиране на бар-магазин
Искам да благодаря за дизайна и печата на списанието. Станало е по – хубаво от очакванията ми, получих го в срок, за което наистина сърдечно благодаря!
Желая много успехи!

Силвия Павлова – дизайн и печат на списание
Само исках да благодаря за дизайна и печата на списанието. Станало е по – хубаво от очакванията ми, получих го в срок, за което наистина сърдечно благодаря!
Желая много успехи!
Поздрави,

Фирма „Concord“

Благодаря отново и за перфектно свършената работа на Вас, и на всички Ваши колеги! Както винаги направихте от невъзможното- възможно!

Фирма ”Smarty Center”

Стикерите пристигнаха и вече са поставени – идеални са! Благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

Фирма ”Гудуил Консултинг” ЕООД

Благодаря на теб и на целия ти екип за партньорското отношение, за коректно спазените срокове и за гъвкавостта спрямо нашите изисквания. За нас беше удоволствие да работим заедно и съм сигурна, че ни очакват много интересни проекти и занапред!

Фирма Cargotec

Хиляди благодарности на всички ВАС от Кропс които се погрижихте за външния вид на колата ни и всички рекламни материали свързани с нашия бизнес. Просто нямам думи да опиша работата ви, но имам, за да ви препоръчам и то без никакво притеснение на всеки, който има нужда от рекламни материали. За всички вас които сте на кръстопът коя рекламна агенция да изберете, само искам да ви кажа, че в момента колата ни е много повече заглеждана от колкото която и да е знаменитост или друга луксозна кола, а аз имам Пежо Бипер. Не го мислете и КРОПС изберете!

Йордан Петров
Управител - Petq flowers

Лесна и бърза комуникация, страхотни професионалисти! Всичко беше направено в срок и въпреки леките разминавания, от наша страна, резултатът е страхотен.

Борислав Томов
Маркетинг Мениджър - Tez Tour

Сериозност, Постоянство и Съвършенство. Това са все термини, които описват няколкогодишна връзка, през която съм работила с чудесен екип.  Благодаря ви!

Alina Pelivan
General Manager - Mobexpert Bulgaria

Искам да изразя своето възмущение от практиките на агенциите, с които съм работил досега и да изразя възхищението си към начина на работа с CROPS. Всичко става лесно и бързо. CROPS изработи за мен един сайт, после още един, брошури, плакати, кутии, реклама в интернет, а съвсем скоро ще се радвам на онлайн магазин. Най-после намерих агенцията, на която да имам ПЪЛНО доверие. Ние дори вече не говорим за цени. Просто  – какво трябва да се свърши и после колко пари трябва да платя. CROPS извоюваха пълното ми доверие и, макар че от много страни продължават да валят най-различни конкурентни предложения, не смятам да се оглеждам наоколо, защото работата вече ми върви гладко и бизнесът ми, въпреки кризата, е на топ позиция. Не можем да смогнем да обработим всичко и търся още хора. Зад тези думи заставам с името и бизнеса си, който не вярва, нека погледне:  www.beniko.eu www.dermarollerbg.com

скоро www.ishopbeauty.com

Петър Иванов
Управител

Момчета, благодаря ви за уникалната работа и високия професионализъм. Всичко, което правим заедно при вас става бързо, лесно и евтино! За мен други вече не съществуват!

Станислав Арсенов
Управител - Euforia 07

Като млада, но скоростно развиваща се компания ние търсим качествени партньори, които да вършат работата си безупречно. Във ваше лице ние намираме не само коректен и надежден партньор, но и професионалист, на който можем да разчитаме всекидневно. Благодаря ви за честната, скоростна и качествена работа.

Иван Стоянчев
Управител - Фютчър Енерджи

При съвместаната ни работа по обновения уеб портал http://magnum7.bg – вие проявихте качествата на безпорни професионалисти, давайки ни правилни насоки за развитието на нови бизнес идеи и спомогнахте безкрайно за налагането на новото ни лого на пазара. По многобройните проекти, които сме реализирали заедно, само можем да се надяваме всичките ни партньори да бъдат приятели, каквито  сте вие за нас!

Благодарим ви за съвестната работа и безкрайно големия ви професионализъм по изготвяне на нашия нов онлайн магазин, изработката на лого и корпоративна идентичност и брандирането на нашите магазини! Изключителна работа и прекрасно обслужване, които ни накараха да се почувстваме специални!

Павлина Славчева
Управител - Cvetarski.com
Нашите клиенти
Sharlopov
PWC
In Time
Харт http://crops.bg/
Вертиго http://crops.bg/
toshev http://crops.bg/
tmarket http://crops.bg/
tesy http://crops.bg/
ted http://crops.bg/
software group http://crops.bg/
softserve http://crops.bg/
sgi http://crops.bg/
seg http://crops.bg/
profiturs http://crops.bg/
peroto http://crops.bg/
ndk http://crops.bg/
ing http://crops.bg/
megamall http://crops.bg/
humana http://crops.bg/
globalnet http://crops.bg/
foodpanda http://crops.bg/
bulgargaz http://crops.bg/
bbraun http://crops.bg/
adminsoft http://crops.bg/
4finance http://crops.bg/
fanolalogo http://crops.bg/
Магнум 7

Оставете вашата препоръка, мнение или оплакване:

Най-важното и ценно нещо, което можем да получим от вас, нашите клиенти и пратньори са обратна връзка и градивна критика! Ние ценим всяко едно мнение, което ни помага да отстраняваме недостатъци, да поправяме грешки и да вървим все по-успешно напред!

Споделете вашето мнение за нашата работа

Изпратете

Адрес:

София, Красно село 

Бул. Цар Борис III, N99-101

(в локалното платно, в посока Център)

Телефони:

+359 2 444 777 4, +359 889 2 777 5

Социални мрежи: