Химикалки за touch screen

Химикалки за touch screen

Клиент:

MSD – Химикалки за touch screen

Поръчка:
Химикалки за touch screen 
Изпълнение:

Доставка и брандиране на Химикалки за touch screen

Описание:

Ако редовно влизате в нашия сайт или в профилите ни в социалните мрежи, значи вече с те наясно че ние предлагаме един своеобразен „битак“ от рекламни материали – стандартни и нестандартни химикалки и химикалки за touch screen. Всякакви рекламни материали можете да откриете при нас на супер цени и високо качество.
Тук искаме да ви запознаем с последната поръчка на химикалки за touch screen, които вече не са чак толкова нестандартни. Нашият клиент искаше нещо малко по-високотехнологично от обикновена химикалка и ние му препоръчахме химикалки за touch screen :).
Какво имаме предвид – химикалката, която предложихме на нашия клиент има отгоре едномалко чудо, което позволява да се пише директно върху таблети и телефони с тъч скрийн. Така че хем да имаме познат и обичан от всички рекламен материал – химикалки, хем да влезем в света на всички нестандартни рекламни материали като предложим химикалки за touch screen .
Да, вече трябва да се мисли малко по-модерно. Все пак многобройните високотехнологични устройства, с които ежедневно се сблъскваме и се налага да употребяваме, че даже и не можем да живеем без тях, налага използването на различни нестандартни подходи към рекламните материали. И все пак не е отминало времето на химикалките, прозсто можем вече да ги заменим с химикалки за touch screen. Все пак друго си е да подраскаш върху листче хартия, докато говориш по телефона. 🙂 а относно високите технологии – хартията си е хартия 🙂 и нищо друго не може да я замести или поне не напълно, но затова пък обикновените химикалки могат да бъдат заместени качествено от химикалки за touch screen.
Но да се върнем на темата с нашите химикалки за touch screen. Искате ли да поръчате от тях, можете да разгледата нашите каталози със стандартни и нестандартни рекламни материали и сувенири като влезете на страницата КАТАЛОЗИ и ако някой от многобройните рекламни материали ви допадне, можете да се обърнете към нас по телефона или мейла, формата за контакт или ако сте фен на социалните мрежи – в няколкото ни профила в социалните мрежи където можете да видите още много реализирани проекти не само за химикалки за touch screen: facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment