Фирмен каталог

Фирмен каталог

Фирмен каталог – рекламни и печатни материали

Клиент:

Ericson Laboatoire

Поръчка:
Фирмен каталог 
Изпълнение:

Предпечат и печат на Фирмен каталог

Описание:

Фирмен каталог без никакъв предлог можете да напечатате при нас в рекламно студио Кропс. Всяка компания, всеки бизнес има нужда от своя фирмен каталог. Дали ще показва услугите, които предлага, дали ще рекламира бизнеса си, дали ще предлага продуктите си, всяка уважаваща компания трябва да има свой собствен фирмен каталог.
Този печатен продукт е един от основните, които ние в Кропс създаваме за наши клиенти. Можем да Ви предложим интересен дизайн на Вашия фирмен каталог, както и безупречен печат, както и почти всички познати довършителни операции.
Има няколко основни параметри, които трябва да се спазват при изработката на фирмен каталог. Хубаво е да знаете на каква хартия искате да се напечата, дали кориците ще бъдат същия грамаж хартия или по-дебели. В зависимост от количеството на предлаганите услуги или продукти, които ще се поместят във Вашия фирмен каталог се преценяват формата и количеството страници, от които ще бъде съставен. Имайте предвид, че нямаме ограничения в количеството и форматите. Най-важното, което трябва да знаете е, че броят на страниците и кориците на Вашия фирмен каталог трябва да е кратен на четири., т.е. може да бъде 8/12/16/20/24 и т.н страници. Това е така, защото се печата голям лист, който в последствие се прегъва на две и се получават четири страници.
Бъдете особено внимателни при подготовката на Вашия фирмен каталог. Помислете за колко време искате да бъде актуален, помислете за това дали искате да слагате адреси, телефони, които скоро след отпечатването на Вашия фирмен каталог могат да се променят… Ако все пак имате притеснения при подготовката, ние сме насреща. Ще Ви посъветваме, напътстваме, ще създадем цялостната визия ако пожелаете, все пак това ни е работата.
Време е да напечатате Вашия фирмен каталог, ние сме готови за работа, обадете ни се! За да разглеждате нашите проекти, може да ни последвате в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment