Тефтери 2017

Тефтери 2017 – поръчка и изработка

Клиент: Билдинг Комфорт
Описание:

При нас можете да поръчате изработка на всякакви фирмени материали, било то с рекламна цел, популяризиране на Вашия бранд или просто за лично ползване. Като рекламно студио, ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти, материали и сувенири, върху които печатаме каквото те пожелаят.

Една от последните направени поръчки беше за изработка на тефтери 2017 г.. Дизайнът може да бъде по наша или Ваша идея. Сами избирате вида, размера и материала за изработката на самите тефтери. Като допълнителни свързани продукти можем да Ви предложим планери, календари, химикалки и т.н. Ние сме насреща за всякакви допълнителни въпроси! Формите за контакт ще откриете в менюто горе.

Освен печат на рекламни материали и сувенири, предлагаме още много други услуги свързани с рекламата – външна реклама, банери и стойки, организиране на промоции и събития, изработка на сайтове и онлайн услуги. Разгледайте нашия уеб сайт и ще се уверите сами. Ние сме една от малкото рекламни агенции в страната, които предлагат абсолютно всичко в тази сфера. При нас ще откриете качествена изработка, бързи срокове и изгодни цени! Очакваме Ви!

2 коментара

  1. Здравейте! Искам да попитам дали може да ми изработите един тефтер по поръчка или трябва количество

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment