Табели от коматекс www.crops.bg

Табели от коматекс

Изработка на табели от коматекс можем да предложим благодарение на вече масово използваната и изключително удобна, бърза и сравнително евтина технология за директен печат на плоскости. Нещо повече, освен с технология за директен печат, разполагаме с технология за изрязване на плоски материали в правилни и неправилни форми, което ни предоставя възможност да създаваме оригинални и с неповторима форма, запомнящи се продукти. С CROPS получавате креативен и модерен дизайн. Машините, които се използват за плоскости позволяват печат и изработка не само на табели от коматекс, но и на още много и различни видове материали и продукти. UV печата може да се използва еднакво добре и върху дърво, стъкло, плексиглас, кожа, пластмаса, ПДЧ, МДФ, алуминий и метал.

Вашите табели от коматекс  могат да бъдат направени в изключително кратък срок и на недопустимо ниски цени, но не за сметка на качеството, и освен всичко останало, можете да ги поръчате по телефон или мейл, а ние ще ви ги доставим на място, както в София, така и в страната.За нашия клиент Medics тези условия бяха изпълнени.

В CROPS ще получите индивидуално отношение към всеки един от вас, провесионално обслужване, креативно и иновативно съдействие от висококвалифициран дизайнерски екип.

Искате печат и изработка на табели от коматекс?

Изпратете запитване по електронен път, обадете ни се на някой от посочените телефони за КОНТАКТИ или ни посетете на място.

Защо да се ограничавате в изработка на табели от коматекс, допълнете и направете по-успешна и ефективна реклама, избирайки от останалите необятни възможности, които могат да ви бъдат предложени от рекламно студио CROPS.

Не пропускайте да посетите и останалите ни сайтове, където бихте могли да получите информация относно всички видове услуги, които CROPS предлага, за да може вашата реклама да е сред най-ефективните и добри. Bigprint, един от тях, е специализиран изцяло за външна реклама и възможностите, които предлага като широкоформатен дигитален печат. В стремежа си да сме оптимално полезни в необятния свят на рекламата създадохме сайт, който е съсредотечен в областта на WEB & SEO.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment