Сватбени табелки www.crops.bg

Сватбени табелки

Сватбени табелки можете да поръчате при нас, оригинални и на достъпни цени. Ние Ви предлагаме да „разкършите“ визията на Вашето сватбено тържество с изработени от нас табелки. Освен, че можем да Ви предложим готови решения, при нас имате възможност да си поръчате сватбени табелки по Ваш дизайн, с форма избрана от Вас или по-вероятно от Вашата съпруга…:)

Свържете се с CROPS и можете да разчитате на уникален дизайн, безупречен печат и както всички знаем, около една сватба почти всичко е спешно, а какво остава за уникалните сватбени табелки.

За да Ви е по-лесно във взимането на решение какви да бъдат Вашите сватбени табелки, можете да ни потърсите за съвети на посочените контакти. Отново държим да подчертаем, че при нас можете да изработите този незаменим сватбен аксесоар от много и различни видове материали като пвц разпенени плоскости, алуминиеви, метални с гравиране и какви ли още не, а най-приятното като услуга, което можем да Ви предложим е Вашите рекламни сватбени табелки да бъдат изрязани във всевъзможни форми.

Ако искате да разгледате наши проекти за други видове сватбени атрибути и аксесоари като задължителната покана, можете да „хвърлите едно око“ и тук.

Тъй като наборът от материали и визии, които можем да Ви предложим е необятен, може да ни насочите като ни споделите какъв размер на табелките си представяте, каква форма и естествено да ни информирате какъв е срокът, в който трябва да ги произведем. Но за това не се притеснявайте, в годините сме свикнали да работим в максимално кратки срокове, просто така е в областта на рекламата, която е и нашият бизнес.

Очакваме Ви, ако искате да разгледате малко по-профилираните ни сайтове, можете да погледнете Bigprint, който е предназначен изцяло за външна реклама, както и този Superprint – за офсетов и дигитален печат. С CROPS рекламата е сбъдната мечта с непознаваща граници възможности!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment