Ръкавици с фирмено лого

Клиент: Software Group
Описание:

Печатът на лого върху най-различни рекламни материали, текстилни изделия, фирмени сувенири и всякакви други продукти от плексиглас, винил, восък, шоколад и т.н. е наша специалност. Надали ще откриете друга рекламна агенция в страната, която да предлага печат върху абсолютно всичко. Ние сме една от фирмите в бранша, която се гордее с разнообразно ПОРТФОЛИО, в което можете да се убедите и сами след като го разгледате.
Студените зимни месеци са време, през което се поръчват и най-много продукти свързани с този сезон. Всяка изработка е предизвикателство за нас и до голяма степен се опитваме да насочим клиента кое би било най-удачното решение за него.
Когато говорим за зимни продукти, за да Ви стане най-ясно какво точно имаме предвид, просто ще изброим част от тях и така ще добиете известна представа какво можем да Ви предложим:

 • Коледни свещи с лого;
 • Печат върху зимни шапки, шалове и ръкавици;
 • Коледни играчки и украса за елха с лого;
 • Рекламни банери и стойки – изработка на коледни визии за тях (те са особено популярни за фирми, които правят коледни промоции);
 • Други.
 • Затова не губете време, а ни потърсете. При нас ще откриете качествена изработка, бързи срокове и изгодни цени. Можете да се свържете с нас за какъвто и да е вид реклама, печат на рекламни материали, изработка на рекламни сувенири, брандиране, външна реклама, уеб дизайн и SEO, организиране на промоции… При нас ще откриете всичко на едно място!

  1 коментар

  1. Здравейте,

   Бихте ли могли да ми изпратите цени на комплект от шапка, шал и ръкавици с нашето лого (3 цвята) – и за бродирани, и за вариант с печат, и за минимален брой?

   Благодаря ви!

  Вашият коментар

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Post comment