Рекламни чанти с печат www.crops.bg

Рекламни чанти с печат

Ние ще изработим мечтаните от Вас рекламни чанти с печат. Занимавайки се дълги години с печатна реклама, в частност със сувенирна такава, разширихме портфолиото на предлаганите от нас продукти и започнахме да предлагане рекламни чанти с печат. Има няколко различни вида чанти, които предлагаме:

1. Туристически чанти, част от екипировка за катерачи

2. Термо чанти, част от аксесоарите на куриерите в ресторантьорския бизнесРекламни чанти с печат

3. Бутикови чанти

4. Чанти за промоциаонални активности

5. Пазарски чанти от текстил

Това са само част от видовете рекламни чанти, които можете да си поръчате при нас. Важното, което трябва да знаете за този вид сувенирна реклама е, че можем да правим пълноцветен печат. В зависимост от самата чанта можем да бъде едно или двустранен отпечатано, стига технологията да го позволява.

Имайте предвид, че при нас може да си поръчате рекламни чанти с текстил още на разкрой, т.е. можем да импровизираме в размерите и формите. Да не пропуснаем да споменем, че имате възможност да си поръчвате и винилени чанти, които се характеризират с много сериозна здравина и издръжливост.

Горди сме, че Foodpanda ни се довериха и се превърнаха в наши лоялни клиенти.

Ето така, малко по малко, в годините успяхме да разширим гамата от предлагани от нас рекламни чанти и като цяло сувенирна реклама. С CROPS имате достъп до голяма и разнообразна гама от различни услуги и дейности, с екип от висококвалифицирани специалсти и креативни дизaйнери.

Цените са едни от най-достъпните, а качеството е сред най-доброто.

Търсите нещо оригинално и запомнящо се, което да е достъпно и видимо от всеки – посете сайтът ни специализиран изцяло за външна реклама bigprint. А пък, ако имате нужда да изразите по възможно най-креативен начин своята фирмена идентичност в малките детайли, да отпечатате свои или фирмени визитки, флаери или дипляни, можете да се разтърсите в сайта ни, специализиран изцяло за дигитален и офсетов печат. Защо не и да оптимизирате своя сайт, да постигнете максимална ефективност с WEB & SEO услуги – webnime. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment