Рекламни стикери за коли

Рекламни стикери за коли

Клиент: Фючър Енерджи
Описание:

Брандирането на коли е една от услугите, които предлагаме и които извършваме най-много в рекламно студио Кропс. Всеки бранд, който разполага с автопарк, задължително трябва да облепи колите си с рекламни стикери, защото това е страхотна мобилна реклама из града.

Хубаво е все пак дизайнът на рекламните стикери да бъде съобразен с услугите/продуктите, които се предлагат или цялостната визия на бранда. Те трябва да бъдат направени и отпечатани качествено, в противен случай всичко би изглеждало много непрофесионално и би създал лошо впечатление у околните. Ние разполагаме с едни от най-опитните графични дизайнери, които ще създадат със стил и класа вашите рекламни стикери за коли. Те ще подберат правилно цветовете, ще съчетаят модерно отделните елементи, за да могат вашите автомобили да привличат потенциални клиенти 🙂

Без значение е дали искате да поръчате рекламни стикери за един, пет и десетки автомобили. Ние приемаме всякакви поръчки. Нашата цел е клиентите ни да останат истински доволни от добре свършената работа. Услугите, които предлагаме не се ограничават само с това. При нас ще откриете всякакви рекламни материали, онлайн услуги, организиране на промоции и събития. Освен това можем да Ви уверим, че цените ни са едни от най-изгодните на пазара. Потърсете ни и се уверете сами! Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment