Интересни решения и изгодни предложения за Вашите тефтери

Имате тефтери, но нямате реклама. Или пък имате идеи за реклама, но нямата нужните материали и средства. А може би нямате нито идея, нито база, въз основа на която бихте могли да реализирате потенциална кампания. И в трите случая ние ще Ви помогнем. Предлагаме Ви да помислите за изработката на разнообразни по вид тефтери, с които да впечатлите, привлечете и оставите дълготраен отпечатък в съзнанието на своите колеги, клиенти и сътрудници.

Позволихме си да Ви представим два проекта, с които се бяхме заели. Тефтерите, макар и еднакви по замисъл и предназначение, са различни по своите въшни белези. Както виждате, единият е с червена подвързия, докато на другия е поставена спирала. Това носи след себе си различни преимущества. Например вторият вариант гарантира лесно отстраняване на листове, ако собственикът на тефтера поиска това. Червените тефтери, от своя страна, ще удължат живота на изделието. Хартията и дизайните са избирани според индивидуалните възможности на клиентите.

Но, както се подразбира, всичко опира до Вашите лични потребности и изисквания. Позвънете и се поинтересувайте от промоциите, които правим, както и от офертите, които предлагаме!

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment