Рекламни облекла www.crops.bg

Рекламни облекла

Рекламни облекла и униформи, които да брандираме с Вашето лично или фирмено лого на преференциални цени и изработка в кратки срокове от CROPS. Изразете вашата фирмена идентичност цялостно, без да пропуснете и този важен елемент – работната униформа. Предлагаме няколко вида брандиране на рекламни облекла, като те се различават, в зависимост от самите материи на дрехата, размерите и дизайнът, който трябва да се визуализира. Да, имайте предвид, че дизайн-визуализацията е много важен, според него се избира технологията на печат, която да се приложи.

Тъй като, не искаме да ангажираме съзнанието Ви в подробности с технологиите за печат, които използваме, ще Ви посочим някои от основните видове дрехи, които можете да брандирате при нас:

1. Спортни екипи

2. Екипи за всякакъв вид BTL активности и промоции, както летни, така и зимни

3. Екипировка за строителни фирми и обекти

4. Якета и уиндстопери

С няколко думи, това са различните видове рекламни облекла, които имаме практика да брандираме или казано “ по нашенски“ – да печатаме с рекламни надписи.

Разгледайте други наши проекти за печат на фирмени рекламни облекла тук.

Разбира се, с това не се изчерпват нашите възможности. Те са неограничени! В сверата на рекламата можем да предложим изобилие от различни технологии, формати, материи. Разгърнете въображението си, посещавайки и останалите клони от нашето растящо и бързоразвиващо се дърво, като специализирания ни сайт за външна реклама – Bigprint или Superprint за всякакви рекламни материали – визитки, брошури, плакати, бележници, менюта, бележници, както и периодични издания – вестници и списания, флаери, постери, папки, покани.

Избирайки CROPS, получавате индивидуално отношение, с прецизност към всеки един детайл, екип от креативни дизайнери и висококвалифицирани професионалисти, изненадващо ниски цени за висококачествени продукти.

Не се колебайте, а се свържете възможно най-скоро с нас на някой от посочените телефони за контакт, изпращайки ни електронно запитване или ни посетете на място!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment