Рекламни надписи

Рекламни надписи

Рекламни надписи от рязано фолио

Клиент:

TechnoFarm

Поръчка:
Рекламни надписи от рязано фолио 
Изпълнение:

Предпечат и изрязване по контур на рекламни надписи от фолио

Описание:

Рекламни надписи от фолио! Един от многото варианти за рекламни надписи е рязаното фолио, наред с много други различни технологии за изработката на рекламни надписи – обемни букви, табели и какви ли още не рекламни надписи. Ние правим ежедневно хиляди метри от рекламни надписи от фолио, което може да се използва къде ли не и за какво ли не! Няколко идеи – например може да направим за вас рекламни надписи, които да залепите върху автомобила си или рекламни надписи, които можете да поставите върху витрините на търговския си обект или да ги използвате почти върху всякакви повърхности. Най-важното за вашите рекламни надписи е те да се виждат добре и да привличат внимание, защото това е в крайна сметка и целта им! Ние можем да ви предложим много и най-различни варианти за рекламни надписи, които да бъдат с най-различно приложение.
Материалите, които използваме за изработката на рекламни надписи са различни в зависимост от вашето желание и цел, а тук можете да видите последните рекламни надписи, които изработихме чрез използването на режещ плотер и фолио.
Нашият клиент TechnoFarm искаше универсални рекламни надписи, които да могат да се използват почти на всякъде и на всевъзможни повърхности и най-добрият вариант да се изработят въпросните рекламни надписи е точно този – фолио, изрязано по контур, чрез режещ плотер.
Ако търсите най-удачния вариант за изработката на вашите рекламни надписи, то ние ще се радваме да ви помогнем и посъветваме каква технология да използвате и ще ви отправим най-доброто възможно ценово предложение, за да може да направим наистина качествени и хубави рекламни надписи за вас. Важното е в крайна сметка да имате възможно най-добрите рекламни надписи!
Можете да се допитате до нас за всичко от сферата на рекламата, като се свържете с нас на посочените в страницата КОНТАКТИ телефони и мейл, както и директно през социалните мрежи

facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment