Реклами на магазин за мед и пчелни продукти

Реклами на магазин за мед

Идеи за дизайн, идеи за брандиране на магазин за мед и пчелни продукти

Ще се опитаме само с тези няколко снимки да ви представим един изпълнен проект за дизайн и изготвяне на реклами на магазин за мед и пчелни продукти. Това което направихме за тях беше още първоначалният графичен дизайн в няколко варианта като заедно се спряхме на този, който ви показваме тук. Това, което трябваше да се направи беше да се акцентира максимално ясно на продуктите, които се предлагат в магазина и моментална асоциация с мед и пчелни продукти, защото локацията е на място с изключително засилен трафик на автомобили и превозни средства.

  Изпълнихме задачата като направихме максимално големи надписите, а останалите елементи ги поставихме в малко по-малък размер. По този начин ясно се откроява какво можете да откриете в магазина. Цветовете са типично медно жълто и тъмно кафяво, а шрифтовете са без излищности – изчистени и ясни. 

Изпълнението на проекта е нова светеща рекламна кутия, на стълбите – печат върху PVC плоскост и брандиране на витрината с фолио.

Ако ви е харесало, можете да коментирате, можете да ни последвате в социалните мрежи – Фейсбук и Инстаграм, а ако искате да Ви предоставим оферта за реклами за магазин като този или пък съвсем различен, можете да се свържете с нас директно на мейл office@crops.bg, както и да ни се обадите като нашите контакти можете да откриете тук

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment