Поръчка на свещи

Поръчка на свещи – рекламни подаръци

Клиент:

OLX.bg

Поръчка:
Поръчка на свещи – рекламни подаръци
Описание:

Поръчка на свещи като рекламни средства, играещи ролята на подаръци и/-ли сувенири – една от безбройните услуги, които CROPS Ви предоставя.

Свещта е символ на огъня, на топлината, светлината и уютния дом в непрогледните нощи. Каква по-добра реклама за Вашия бизнес от тази, при която логото е позиционирано върху светила, намиращи приложение във всеки дом и всяко домакинство?

Поместването на марката Ви директно върху восъка – луксозен или такъв, който е с по-ниско качество – или върху опаковката – целофан, кутийка, свещник и др. – Ви гарантира в пъти по-високи продажби и успеваемост на продуктите Ви, отколкото ако го пренебрегнете като фактор. Управителите и търговците е крайно време да насочат усилията си върху това да употребяват в своите маркетингови политики и стратегии пособия и предмети (сувенири), защото масовото им разпространение и приложение в ежедневието влияят върху паметта и концентрацията на потребителите именно върху посочените.

 При избора на дарове по какъвто и да било повод, на рекламни сувенири и материали е важно да се подходи креативно и колкото по-нестандартно е отношението Ви към това, толкова по-голям е шансът за успех на Вашата фирма.

Нашето предложение – да помислите за поръчка на свещи като рекламен материал, като възможностите за брандирането им са няколко – може директно да се печата върху самата свещ, може да се направи картичка към нея, а може да се направи и интересна опаковка, която също да носи Вашето лого и/-ли послание към клиентите Ви. А защо не 3 в 1? Сред предимствата на свещите са: широка ежедневна масова употреба, трайни са, издържат в неблагоприятни условия, ароматите, на които са носители, са безброй и най-разнородни. А ние лично Ви предлагаме над 100 вида. Но най-голямото преимущество е, че са носители на добро настроение, зареждат или релаксират сетивата.

Ако поръчка на свещи е нещото, което се избрали за Вас и клиенти си, то ние с удоволствие ще Ви предложим една удачна подходяща конкретно за Вас цена. За целта ще ни трябва информация за размер, вид, цвят, аромат и бройка, а ако не сте си избрали нещо конкретно, то ние ще Ви съдействаме при избора.

Както може би се досещате, предлагането на свещи като подаръци и рекламни сувенири е само капка в морето от услуги, които предоставяме на своите клиенти. Затова, не се колебайте да се свързвате с нас по всяко време със запитвания по теми, свързани с рекламата, печатар маркетинга и рекламните средства и материали. Ние сме на линия на посочените КОНТАКТИ, както и в социалните мрежи:

facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

 

2 коментара

  1. Здравейте,
    интересува ме, може ли да се изрботят свещи във формата на велосипед или да се постави снимка на самата свещ?
    Какъв е срока за изработка? Каква е ориентировъчно ще бъде цената, за 130бр. и размер около 5-8см?

    Благодаря предварително.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment