Поръчка на рекламни химикалки www.crops.bg

Поръчка на рекламни химикалки

Поръчка на рекламни химикалки

Клиент:

FUNDAY.bg

Поръчка:
Поръчка на рекламни химикалки с печат
Описание:

Поръчка на рекламни материали – още една услуга, която Ви предлагаме в CROPS!

Как мислите, има ли в ежедневието ни по-широко застъпен по своето приложение и употреба предмет от химикалът? Сещате ли се за някой друг, който да ползвате по-често, отколкото това средство за писане? Независимо от това, че смартфоните, технологиите от най-ново поколение и прочее завладяха битието ни, ние едва ли някога напълно ще изхвърлим от бюрата и шкафчетата си химикалките и моливите.

CROPS, един от лидерите в сферата на рекламата и маркетинга, предлага оформяне на нестандартна идея за дизайн и облик на Вашите рекламни химикалки, посочва ви, съгласно принципа за прозрачност при договарянето, стратегията и пътят, по който ще се реализира крайният продукт, бюджетирането и практиките при ценообразуването, корекции и доизпипване на външния вид на изделието, самото му изработване, което е следвано от печатът. НО всички изброени действия, които са неразривно свързани помежду си, са предшествани от поръчката.

Без поръчки, няма производство. Без производство, няма икономика. Няма ли икономика, няма живот!

Поръчката на каквито и да било артикули през нашия сайт е повече от лесна и бърза. Съветваме Ви, на първо време, да се свържете с нас на електронния адрес, който сме посочили, да се консултирате по доуточняващи въпроси и подробности, които Ви интересуват и едва тогава можем да пристъпим към заявка и изпълнението й.

На посочените координати можете да се свържете с нашите експерти, към които да отправите въпроси от всякакво естество, свързани с производството на рекламни материали.

Рекламните химикалки си остават едни от най-традиционните рекламни материали и сувенири, предпочитани от повечето фирми у нас. Те са практични, удобни, позволяват голямо разнообразие по отношение на външния си вид, могат да им бъдат приложени различни похвати за изобразяване на Вашето лого, име, марка, емблема, лични инициали и т.н. Най-голям дял рекламни материали, които се поръчват целогодишно, са именно рекламните химикалки. Разполагаме с огромни складови наличности, една малка част от които можете да разгледате в тези няколко каталога:

Можете да направите поръчка на рекламни химикалки, както и на всякакви сувенири и подаръци, с които да зарадвате и напомните за себе на Вашите партньори и клиенти – стига правилно да се ориентирате и подберете правилния подход и рекламни материали. А ние, на възможно най-добрите на пазара цени и условия, в кратки срокове и на най-високото предлагано качество, ще Ви сдобием с желаните продукти. Освен на посочените данни за връзка, можете да се свържете с нас и директно през социалните мрежи:
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment