Подложки за мишки www.crops.bg

Подложки за мишки

Подложки за мишки – печат на избрана от вас визия

Клиент:

CS3I

Поръчка:
Изработка и печат на подложки за мишки 
Изпълнение:

Изработка и печат на подложки за мишки

Описание:

Дали времето за подложки за мишки вече е минало? Очевидно не, щом толкова много клиенти ни поръчват подложки за мишки. Ето последното ни изпълнение за един от нашите любими клиенти! Подложки за мишки са много разпространени сред хората, които работят на стъклени маси и бюра, защото все още не е измислена мишка, която да работи на такава повърхност директно.

За да ви направим най-добрата възможна цена за подложки за мишки ни е необходима следната информация от вас:

  1. Колко бройки искате?
  2. Какъв размер – стандартния размер, който най-често се използва е 23/18.5 см, но все пак може да се направи почти всякакъв размер
  3. Имате ли готов дизайн?

Поне на тези три въпроса ни е необходим отговор, за да можем да ви сформираме цена. Ние можем да направим за вас дизайн, ако вие не разполагате с такъв, като цената за дизайн при нас е една от най-добрите на пазара. Нашите дизайнери с удоволствие ще ви съдействат!

Предлагаме ви да разгледате тези подложки за мишки от снимките тук, но е най-добре да дойдете на място при нас, за да можете на живо да видите какво представляват въпросните подложки за мишки, защото малко са се променили материалите, от които се правят през последните няколко години!

Заповядайте при нас, за да разгледате още много и различни рекламни материали и сувенири, както и да ви консултираме за всичко, свързано с вашата реклама. Офисът ни можете да откриете най-лесно като използвате картата на страница КОНТКТИ, но ако ви е трудно или не ви се разхожда точно днес, можете да се свържете с нас на посочените пак там телефони и мейл, както и да използвате за целта профилите ни в социалните мрежи
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

1 коментар

  1. Здравейте,

    Интересувам се от изработката на падове за мишки с логото на фирмата ни. Нямаме специални изисквания, освен самият пад да е бял, защото логото ни е с два сини цвята. Имаме нужда от 20 бройки. Може ли да ни предложите изработка?

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment