Печат на лого www.crops.bg

Печат на лого върху рекламни свещи

Клиент:

Bordeaux Chartrons

Поръчка:
Печат на лого върху рекламни свещи
Описание:

Знаете, че владеем печата в детайли и можем да направим за вас печат на лого практически върху всичко. Изработваме рекламни пана за външна и вътрешна реклама с помощта на широкоформатния печат, правим папки, календари, листовки, флаери, плакати и постери, брошури, дипляни, визитки чрез офсетов и дигитален печат, използваме тампонен печат или ситопечат на лого за вашите рекламни химикалки, запалки, чаши и изобщо всякакви рекламни сувенири… много много и всякакви рекламни неща, типове печат и изработка на почти всички видове реклами. Тук ви представяме печат на лого върху ароматни свещи, като специално в случая не сме правили печат директно върху свещта, въпреки че го можем добре, а чрез тампон сме изготвили печат на лого върху стъклената чаша, в която е излята ароматната свещ.

Печат на лого

Печат на лого

Предлагаме ви изработката и на кутии не само за свещи а за всякакви продукти и естествено също с печат на лого. Можете да избирате при нас от над 2000 рекламни продукта, които напълно да покриват вашите изисквания и желания. Можете да разгледате една малка част от тях в нашите рекламни КАТАЛОЗИ, а ако не откривате това което ви трябва или пък нямате време за губене, то можете да ни се обадите или пишете, използвайки координатите ни в страница КОНТАКТИ, за да намерим заедно точно това, което ви трябва. Скоро ще изградим и пуснем най-богатия онлайн рекламен магазин в България, където директно ще можете да купувате уникални продукти на уникални цени, но за него ще ви разкажем допълнително 🙂

Ако сте от хората, които обичат да прекарват времето си в социалните мрежи, то можете да последвате нашите страници там:
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment