Печат на картички за Коледа www.crops.bg

Печат на картички за коледа

Печат на картички за коледа

Клиент:

КРОПС

Поръчка:
Дизайн и печат на картички за коледа
Описание:

Печат на картички за коледа от нас за… нас 🙂 Обожаваме коледа, коледните празници, коледното настроение, коледната суета, коледната украса и всичко свързано с Коледа като цяло! Естествено е да си направим печат на картички за коледа, които да подарим на нашите клиенти и партньори, благодарение на които ние продължаваме да вървим все по-напред и все по-нагоре.

Смятаме за задължително размяната ако не на подаръци, то поне на картички. Нищо кой знае какво не струва, а на всеки му е приятно да получи поне една печатана картичка в този дигитакен свят. Не сме против електронните, но е добре да има и печатни, все пак друго си е да ти замирише на прясно напечатана хартия 🙂 А и си е друго да отидете при някой и лично му дадете в ръката една красива картичка все пак! Най-добре е да съчетаете електронната картичка с истинска печатна картичка и то с един и същи дизайн, тогава картинката ще е пълна!

Ако се чудите дали и вие да си направите печат на картички за коледа, то ние сме насреща да ви съдействаме както с неповторим дизайн, така и с всяка стъпка в отпечатването им. Можете да се обърнете към нас на посочените в страница КОНТАКТИ координати или в социалните мрежи:
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment