Печат на визитки

Печат на визитки

Клиент:

Amway

Поръчка:
Печат на визитки 
Изпълнение:

Дизайн, предпечат и печат на визитки

Описание:

Печат на визитки за Amway. Има ли нещо недоизказано във връзка с може би най-популярния рекламен материал и изобщо за печат на визитки? Ние мислим, че няма такова! Нашето мнение за печат на визитки е, че винаги трябва да се обръща внимание на всеки един детайл при поръчката и печат на визитки, защото вероятно в 98% от случаите това е първото нещо, което вашите клиенти, контрагенти, доставчици, партньори, приятели и неприятели, познати и непознати ще видят, когато се срещнат с вас! При всяка стъпка от въпросния печат на визитки трябва да се обръща много сериозно внимание!

Да започнем от идеята! Колкото по-креативна, но все пак съобразена с визията на компанията, която представлявате, на бизнеса, от който идвате, толкова по-запомняща се! Разбира се не говорим за извратен печат на визитки например ако представлявате сериозна държавна институция – някак не върви да имате шарени и различни визитки. Същото важи и за финансовия сектор, както и за много други сериозни бизнеси и сектори. Но ако имате професия или бизнес, който позволява известни волности е добре да помислите за печат на визитки с нестандартни цветове, форми, формати и т.н. Да не забравяме все пак, че дори и сериозните институции имат право на красиви визитки и дори малко по-нестандартен печат на визитки! За тях могат да се направят класически визитки с размер 9/5, но да се поръча специален топъл или така нареченият голд печат на визитки, който хем да придаде малко творчество в избрания печат на визитки, хем да даде още малко тежест и класа на самата визитка!

Тук искаме да ви покажем едни визитки, които направихме за една част от хората, представляващи огромният бизнес на най-старата международна МЛМ (мулти левъл маркетинг) компания Amway! Те поръчаха при нас освен печат на визитки и техния дизайн! А ние бяхме длъжни да се съобразим с политиката на компанията и всички техни специфични изисквания, но и да спазим цялостната визия за печат на визитки! Надяваме се резултата да ви харесва, в крайна сметка на нашия клиент много му допадна окончателния вариант за печат на визитки!

Ако и вие искате да направим за вас печат на визитки, можете да се свържете с нас през формата за контакт на страница КОНТАКТИ, по телефона, на място или по мейл, а също така и в социалните мрежи: facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

3 коментара

    • Здравейте,
      Цените са различни в зависимост от бройката, цветовете и хартията – кажете вас какво точно ви интересува, за да можем да бъдем по-конкретни. А размерът е 9/5 см!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment