Печат на бланки www.crops.bg

Печат на бланки

Печат на бланки

Клиент:

Future Energy

Поръчка:
Печат на бланки
Изпълнение:

Офестов печат на фирмени бланки

Описание:

За един от любимите ни клиенти най-редовно правим всевъзможни креативни рекламни и печатни материали. Неговата безспорно ярка визия позволява наистина доста и различни подходи към печатните продукти, които изпълняваме с голямо удоволствие. Един от най-често поръчваните продукти за тях е печат на бланки, върху които те директно да могат локално да отпечатват договори, документи и въобще всичко, което използват в тяхната работа, които да носят техния бранд! И тъй като нашите партньори от Future Energy имат доста клиенти и непрекъснато увеличаваща се база с нови все повече и по-често им се налагат да поръчват печат на бланки.

Дотук добре – ние правим винаги едно и също качество, цветове, хартия и т.н. печат на бланки, но тук трябваше да променим стандартния продукти вместо портретна ориентация, трябваше да направим печат на бланки с пейзажна ориентация.

Всичко по отношение на работата върху графичния файл мина прекрасно и резултатът беше на лице – имахме преработена визия на бланки. Печатът никога не е бил проблем  при нас и се надяваме да не бъде и за напред. Използвахме технологията на офсетов печат за поръчката на печат на бланки и в крайна сметка ето и крайният вариант в готов, напечатан и опакован вид – готов да отиде при клиентите ни веднага.

Ако вие също имате нужда от какъвто и да било печат, печатни или рекламни материали и изобщо всичко от областта на рекламата – ние сме на линия да направим прекрасни проекти заедно. Можете да ни изпращате запитвания на посочените в сайта контакти, а също така да откриете профилите ни в социалните мрежи, където можете да видите още много наши реализирани проекти, промоции и всичко актуално

facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment