Печат и монтаж на рекламни мегабордове

Рекламни мегабордове – печат и монтаж

Клиент: Екопак
Описание: Изработка на рекламни мегабордове и цялостно ребрандиране

Рекламата, без значение външна или вътрешна, е нашият специалитет. Независимо от големината на зададения проект, ние изработваме и монтираме абсолютно всичко, което желаете.

Сред проектите, които реализираме непрекъснато и то по качествен и професионален начин, е и този за изработка и монтаж на рекламни мегабордове. Може би сте забелязали активността ни, отчетена в нашето ПОРТФОЛИО, затова ще Ви спестим празните приказки. Налице са винаги удовлетвореността на клиента, както и нашето лично доволство. Да не говорим, че затвърждаваме позициите си в рекламния бранш.

На поместените изображения можете да разгледате цялостното ребрандиране на ф-ма „Екопак“ в с. Равно поле. Беше обновена цялата производствена база, придавайки се свеж вид и на интериора, и на екстериора. По този начин компанията допринесе за своята разпознаваемост, уникалност и популяризиране.

Надяваме се все повече и повече лица – физически и юридически – да осъзнаят ползата от маркетинга и рекламата. Надяваме се посочените да ни потърсят за съдействие и да подсигурят своята стабилност, репутация и имидж! Предлагаме качествена изработка, бързи срокове и конкурентни цени!

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment