Подаръци

Подаръци – рекламни сувенири

Подаръци – Рекламни сувенири

Описание:

Подаръци ще има за всички от сърце… Ние в Кропс много ги обичаме – както да подаряваме, така и да получаваме, а най-много обичаме да ги печатаме и предлагаме на неустоими цени. Нашият призив към Вас е да не процедирате като 98% процента от хората, а да обмислите и да се поинтересувате за възможните варианти и пътища, по които може да се осъществи намисленото от Вас и то особено ако предстоят Коледно-новогодишните празници. Изберете нас – напечатайте рекламните си сувенири и подаръци. Не чакайте последния момент, направете по-рано избора си за подходящи дарове, с които да зарадвате своите партньори, служители и клиенти.

Рекламните подаръци са нашата сила и запазена марка. Ние Ви предлагаме огромно разнообразие от всякакви сувенири и рекламни материали от всякакво естество, които можете да напечатате с Вашето лого или нестандартно послание.

Разполагаме с технологии, които ни дават възможност да Ви предложим различен вид печат на подаръци. За да се запознаете с продуктовата ни гама, може да посетите раздела ни КАТАЛОЗИ, в който  са поместени малка част от различните възможности за реклама, сувенири и други рекламни средства. Имайте предвид, че за повечето от тях, да не кажем всички, предлагаме и печат. Тоест, харесвате си даден подарък, обаждате ни се, казвате колко броя Ви трябват, за кога и дали ще се печатат, съответно едно или двустранно, с колко цвятар ще има ли допълнителни ефекти и др. След това получавате неустоима цена и очаквате с охота новата придобивка. Процедурата е бърза, точна и лесна. А най-приятното за Вас, нашите клиенти, са кратките срокове за изработка и доставка.

Не чакайте до последно, а подгответе своите подаръци на време!

Не спирайте, рекламирайте!

Обадете ни се, попитайте, поръчайте, удовлетворете желанията си!

За да разглеждате още от нашата работа, може да следите профилите ни в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment