Печат върху чаши www.crops.bg

Печат върху чаши

Печат върху чаши

Клиент:

VIVUS.BG

Поръчка:
Печат върху чаши 
Описание:

Печат върху чаши от CROPS! Ние ви предлагаме тук един от най-често използваните рекламни материали, които всеки използва в своето ежедневие – чаши за топли напитки. Колкото и креативност да проявите за вашите рекламни материали, все пак е добре да помислите какво всеки човек използва в ежедневието си, за да можете да разположите вашата рекламна визия, така че тя постоянно да е на показ. Е малко са тези неща и едно от тях са именно чашите за горещи напитки. Ние ви предлагаме печат върху чаши, който може да бъде наистина красиво разположен, с високо качество на изображенията и креативна визия, която да накара всеки да се усмихне, но и да привлича вниманието на всеки. Е какво по-хубаво от това вашето лого да седи по цял ден необезпокоявано на нечие бюро в офиса, а покрай него да минават всякакви хора, които да го забелязват. Наистина малко са нещата, които имат такъв ефект както е въпросният печат върху чаши.

Ако имате някаква идея или вече готово изображение, то ние сме на среща да направим за вас печат върху чаши, който е евтин и супер ефектен. Така че вашите чаши също могат да изглеждат толкова добре.

Ние ви предлагаме не само печат върху чаши, но имаме в постоянна наличност доста различни видове чаши, които са перфектни за брандиране. Можете да ги разгледате в нашите КАТАЛОЗИ, където ще намерите още хиляди предложения за рекламни материали. Ако искате да се свържете с нас, то можете да го направите посредством формите за контакт изписани в сайта ни или в социалните мрежи.

Освен изработка на рекламни материали, ние предлагаме още всякакъв вид външна реклама, изработка на сайтове и SEO оптимизация, рекламни банери и стойки.

1 коментар

  1. Здравейте , каква е цената на печата върху чаши , понеже имам 30бр. чаши, на които искам да поствя рекламно лого/

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment