Печат върху порцеланови чаши

Печат върху порцеланови чаши

В рекламно студио Crops ще откриете изработка на чаши с печат по дизайн на клиента или такъв по идея на клиента, но направен от нашите графични дизайнери. Предлагаме керамични чаши с пълноцветен, сублимационен печат на едни от най-изгодните цени в София и страната. Изпълняваме поръчки за печат върху порцеланови чаши дори и за една чаша по дизайн на клиента в кратки срокове. При самия печат използваме само оригинални, гел-мастила и качествени консумативи, което е гаранция за фото-реалистичното качество и изключителната дълготрайност на самия отпечатък. Освен това, всички наши изработени чаши невероятно устойчиви при почистване в миялна машина или с остри миещи препарати и няма вариант печатът да се отстрани.

За повече информация, моля да се свържете с нас.

8 коментара

  1. Здравейте,
    бих искал да знам, каква е цената за печат на картинка по мой избор върху порцеланова чаша.

    Благодаря предварително за отделеното внимание.

  2. Може ли да се прави печат върху порцеланови аксесоари за баня?

    • Разбира се, но зависи от самите аксесоари. Моля изпратете ни по-подробна информация за какви точно аксесоари, снимки, печатни файлове, бройки и др. на мейл office@crops.bg

  3. Здравейте , можете ли да направите печат на снимка върху порцеланива чиния ?

    • Здравейте,
      Моля пишете ни на office@crops.bg с размери и бройки, както и изображение, за да можем да преценим дали ще успеем и на каква цена.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment