Печат върху платнени торби

Печат върху платнени торби

Описание:

В рекламно студио Crops извършваме ситопечат върху текстил, щамповане и директен печат върху платнени торби, торби от текстил, печат върху тениски, работни облекла, униформи и други тектилни изделия. При нас можете да поръчате изработка и печат върху всякакви рекламни материали. Ние сме насреща и при изработката на дизайн.

Не губете време, а ни потърсете. Нека заедно да осъществим Вашия идеен проект. Гарантираме Ви, че в Crops ще откриете едни от най-качествените и изгодни услуги на пазара, свързани с рекламата на Вашия бранд.

23 коментара

 1. Здравейте, дали се заемате с по-малки поръчки?
  Трябват ми 40 бр.
  Благодаря.

 2. Здравейте, бих искала да попитам ориентировъчна цена за 30 броя с цветен принт, рисунка. Работите ли с частни лица, не само с фирми? Благодаря!

 3. Здравейте,
  Искам да ви попитам за цената на печат на 100 платнени торбички с големина 37х41см, печатът ще е едноцветен с размери около 17х17см.

 4. Здравейте!

  Колко е минималната бройка на платнени торби за 1 поръчка?

 5. Здравейте,

  Казвам се Александър Блажев и се нуждая от памучни торби. Параметри: 40 на 40 см. на самата торба и дръжката, стандартна за рамо. Ние ще дадем изображение. Какви цени може да ни дадете за 10-15 бройки?

  Поздрави,

  Александър

 6. Здравейте, може ли цена за 10-20 броя текстилни торби с печат един цвят (зелен)

 7. Здравейте, интересувам се за малък брой печат на торбички – 10 броя?

  • Здравейте,
   Благодарим Ви, че се свързахте с нас. Можем да изработим и малки бройки, но хартиени торбички. Ще ни трябва информация за размери на торбичките и файл за печат. Моля пишете ни на office@crops.bg

 8. Здравейте,
  Бих искала да направя запитване за памучни торби с директен печат на мои рисунки.
  Каква е минималната бройка за поръчка и за колко време могат да станат.
  Благодаря предварително.
  Поздрави

  • Здравейте, за да можем да ви дадем конкретно ценово предложение, моля изпратете информация за бройки и размер, каквито са Ви необходими, както и печатни файлове, за да изчислим печата на мейл office@crops.bg

 9. Здравейте! Каква е цената за 1 бр текстилна торбичка с печат на собствен дизайн и какви са изискванията за файл?

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment