Печат върху коматекс

Печат върху коматекс

Печат върху коматекс – цена без конкуренция

Клиент:

CS3I

Поръчка:
Дизайн и директен печат върху коматекс
Изпълнение:

Печат върху коматекс плоскост

Описание:

Печат върху коматекс от CROPS! С все по-дълбокото и силно навлизане на технологията за директен печат върху плоскости, един от използваните материали се открои от всички останали със своите многобройни качества, издръжливост, визия и цена, особено в рекламата. Подходящ както за външни условия, така и за използването му в интериора, коматексът или още наричан форекс, симона и др. се превърна в цяла нова категория, наричана печат върху коматекс. Именно с този тип печат върху коматекс искаме да ви запознаем с няколко думи (ако трябва да се доверим на нашия отбор по SEO оптимизация, малко над 300 е най-добре :))

Още със зараждането на технологията по печат върху коматекс, ние разбрахме, че и нашият ред да се хвърлим напред със затворени очи в тази нова ниша е дошъл и затова започнахме да се учим и подобряваме нашите възможности за печат върху коматекс. Много от нашите колеги също ни последваха. Борбата се оказа безмилостно жестока и след като постигнахме предела на качеството на печат върху коматекс дойде ред да оптимизираме възможно най-добре цената. Както знаете в голяма част от случаите, когато приоритет е ниската цена, обикновено се прави компромис с качеството, което за нас изобщо не е ОК, така че трябваше да намерим качествен доставчик на материала, който да ни гарантира хем ниска цена, хем високо качество и за наша, а и ваша радост успяхме. Така че, към днешна дата можем да се похвали с едни от най-дбрите цени за печат върху коматекс без никакъв компромис с качеството.

Печат върху коматекс ние правим всеки ден и даже честотата на поръчките наложи една машина да бъде отделена само и единствено за печат на коматекс, което още повече говори за това колко предпочитан е този печат върху коматекс! Ако и вие искате да изпробвате високото качество и ниските цени за печат върху коматекс – ние сме на линия, както тук, така и в социалните мрежи.

2 коментара

  1. Моля за оферта за отпечатване върху коматекс, 5 мм на 15 броя табла, обрязан формат 100х100 см цветно изображение. Благодаря

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment