Печат върху алуминий www.crops.bg

Печат върху алуминий

Нестандартна услуга – печат върху алуминий, можете да си поръчате при нас. CROPS и екип от креативни дизайнери могат да направят иновативен и оригинален дизайн, предпечат и фотореалистичен печат на Вашите реклами от алуминий. В крак с новите технологии, изработваме модерни и още по-качествени продукти. Ето защо Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни печат върху алуминий.

Спираме да работим по вече остарелите методи с каширане на фолио върху различни като дебелини и размери алуминиеви плоскости. Спираме, за да започнем с директен печат върху алуминий. Супер технология, която опростява процеса, прави продуктите да изглеждат по съвършен и максимално прецизен начин. Мотото на CROPS – да предлага на Вас, нашите клиенти, възможно най-доброто качество, дизайн и достъпна цена, от необятния свят на рекламата и възможностите, които предлага.

Ако искате да оформите с интересна и отличаваща се визия вашия търговкси салон или офис, да добавите усещане за корпоративен стил или да подарите на свой любим човек, заслужаващ оригинален сувенир, да добавите снимка и да създадете произведение на изкуството – възползвайте се от възможността за печат върху алуминий и няма да съжалявате! Алуминият като материал е много универсален – той е олекотен, поддава се на изрязване в много и различни форми, както и на пълноцветен фотореалистичен печат. От него можете да изработвате всякакви видове табели – указателни или инфромационни, входни, както и фирмени лога за офиси и бизнес сгради. Изразете своята идентичност с класическа визия, но изработена с най-нова технология.

Работим с едни от най-добрите печатници, използващи най-качествени консумативи и високотехнологични системи за печат, за да можем да предложим възможно най-добрата реклама за Вас! Изгодни цени на висококачествени услуги, индивидуален подход към всеки клиент, предложен от екип от професионалисти и за финал, но не на последно място по важност – стриктен мониторинг на качеството на процеса при създаването на всеки един етап от идея, през производството и стигането на продукта до краен клиент.

Не се колебайте, а разгледайте и останалите възможности за външна реклама, като посетите новият ни сайт bigprint, както и superprint, в който можете да се насладите на много от света на офсетов и дигитален печат.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment