Печатане на брошури

Печатане на брошури

Печатане на брошури

Клиент:

CS3I

Поръчка:
Дизайн и печатане на брошури
Изпълнение:

Подаръци – почистващи лепки за смарт телефони и таблети

Описание:

Печатане на брошури от Кропс. Колко много сме писали за всички видове рекламни и печатни материали, които всекидневно поръчват при нас нашите клиенти. Тук ще ви разкажем подробно за печатане на брошури. Често ни се обаждате с молба да ви дадем най-добрата възможна оферта за печатане на брошури. А ние ви я даваме само и единствено когато уточним няколкото важни детайла, които съпътстват целия процес на печатане на брошури.
Да започнем от най-важното! При съставянето на офертата за печатане на брошури трябва първо да знаем колко бройки искате. Колко бройки са ви необходими? Преценете внимателно на колко клиенти или места ще ги раздадете. Колко входове на блокове ще успеете да обиколите и в колко пощенски кутии ще можете да ги пуснете? Без да знаем бройките, просто няма как да ви дадем цена за печатане на брошури.
Идва ред на другия важен въпрос, на който ще поискаме отговор от вас преди да ви предложим цена за печатане на брошури. Колко цвята ще искате. Едно техническо уточнение за печатане на брошури. Ние се водим от следното правило при пресмятането на печатане на брошури. Ако искате пълноцветен едностранен печат, то значи при нас се води 4+0 (първата цифра индикира предната страна на брошурите и означава, че ще печатим пълноцветно, защото всички цветове при печатане на брошури се формират от основните 4 цвята – Синьо – Cyan, Червено – Magenta, Жълто – Yellow и Черно – Black или в съкращението CMYK) Ако искате печатане на брошури едностранно едноцветно, например черно-бели, то индикацията на тази комбинация е 1+0. Ако искате да бъдат двустранни и например да има по един цвят от всяка страна, то ние го водим като индикация 1+1 (едно плюс едно). Надяваме се, че всичко Ви стана ясно по най-правилния начин, но дори и да не е така ние с радост ше Ви съдействаме във всяка стъпка при желание за печатане на брошури от Ваша страна. За повече от нашите проекти, моля посещавайте редовно профилните ни страници в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment