Облепване на автомобили www.crops.bg

Облепване на автомобили

Облепване на автомобили – качество и ниски цени!

Клиент:

Petya Flowers

Поръчка:
Брандиране на фирмени автомобили 
Изпълнение:

Дизайн, предпечат и печат на фолио и облепване на автомобили

Описание:

Облепване на автомобили от CROPS! Ние винаги сме твърдели, че една от най-ефикасните и евтини типове реклама е върху вашите собствени автомобили. Може би няма по добро съотношение цена-ефективност от варианта с облепване на автомобили, които не спират да се движат и минават през погледите на милион човека дневно. Наистина представете си през колко народ вижда вашите рекламни послания, визия, лого и т.н. и то всеки ден!

Но ползите от облепване на автомобили са в пъти повече! Така показвате принадлежност, показвате че държите на вашия бранд – държите на компанията си и не се колебаете да инвестирате в нейното име и визия. Показвате, че се интересувате от това нещата да се правят професионално и имате желание да изградите доверие във вашите клиенти и партньори. Мислите ли, че това са глупости? Ние ви гарантираме, че не са! Просто това са неща, които работят на подсъзнателно ниво и често се пренебрегват, но са от голямо значение за общия облик на една компания!

Тук ви показваме последния ни проект за един от любимите ни клиенти, който държи на своята визия и това си личи от далече във всяко нещо, което правим за него! А ние обичаме хората да държат на външния вид. Просто колкото и повърхностно да е – все пак често пъти външното определя вътрешното…

Но да не ставаме банални! С няколко думи само за технологията по облепване на автомобилипечатим на автомобилно фолио, което да гарантира максималното качество на изображенията и издръжливост на стикерите, лепим с помощта на горещ въздух и общо взето това е с две думи цялото облепване на автомобили. Естествено преди същинската работа по облепване на автомобили седи дизайна, напасването на точните размери, така че да може всичко накрая да бъде близко до съвършеното!

Ако вие търсите облепване на автомобили и държите на добрата цена и перфектното качество – можете да се обърнете към нас! Намерете ни и в социалните мрежи: facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment