Облепяне на автомобили www.crops.bg

Лепене на стикери или цялостно брандиране на автомобили

Ако желаете нова визия за фирмения/-те автомобили, които притежавате или управлявате, можете да я получите при нас, в рекламно студио „КРОПС“. Който инвестира, просперира – било то във външна или вътрешна реклама. Клиентите ни от щори „Infresa“ могат да се похвалят с нови визии на колите, с които ще превозват товари и хора. Пожелаваме им просперитет и все по-голям поток от дивиденти!

И на Вас можем да Ви предложим брандиране на личните и служебните Ви коли, с които да постигнете две в едно. От една страна ще постигнете индивидуалност и открояване на бранда, а от друга, посланието Ви ще достигне до повече любопитни очи едновременно. Облепването може да бъде цялостно или частично, като за всяко едно от двете можем да Ви педложим нагледен материал в нашето Портфолио. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни ги зададете на посочените контакти.

За привържениците на стикери за автомобили също имаме идеи. Можете да ги погледнете, а ако нямате време, направо поръчвайте това, което сте си намислили!

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment