Нестандартни рекламни материали

Нестандартни рекламни материали

Клиент:

Магнум 7 ЕООД 

Поръчка:
Нестандартни рекламни материали 
Изпълнение:

Идея и реализация на нестандартни рекламни материали

Описание:

Както неведнъж вече сме казвали – ние можем да ви предложим наистина огромно разнообразие от стандартни и нестандартни рекламни материали. Именно за нашия любим клиент ние трябваше да измислим нещо, което не е правено за тях – да направим някакви нестандартни рекламни материали, които да бъдат хем полезни, хем да подчертават качествата и бизнеса на Магнум 7, хем да бъдат наистина необичайни и нестандартни рекламни материали.

Наистина ни се наложи доста да помислим какво и как да реализираме за да постигнем идеята за нестандартни рекламни материли с всички възможни изисквания на клиента, така че крайният продукт да бъде впечатляващ. И смеем да твърдим, че успяхме. Намерихме качествени строителни каски, които наистина да вършат работа, а не само да са за красота (доколкото една строителна каска може да бъде за красота, нали… 🙂 и изрязахме логото им на качествено фолио, което дори в тежки условия на използване на каската да остане непокътнато (но това ще разберем малко по-натам във времето 🙂 ). Следваше същинското брандиране на тези нестандартни рекламни материали да бъде извършено качествено – е тук малко се озорихме, но все пак успяхме изцяло да покрием желанието за качествено свършена работа по тези нестандартни рекламни материали. Клиентът ни остана много доволен, а ние винаги и на всяка цена се стремим това да бъде така! Така че ние имахме ново предизвикателство за нестандартни рекламни материали, клиентът ни имаше своите строителни каски, които да използва по предназначение и в крайна сметка положението беше „win, win“!

Толкова за изпълнението на нестандартни рекламни материали под формата на строителни каски! Ако и вие се нуждаете от различни нестандартни рекламни материали, ние сме на линия да ви помогнем в избора. Ако не разполагаме с нещо, което напълно да покрива вашите нужди за нестандартни рекламни материали – ще направим всичко възможно да ви го осигурим на всяка цена!

Не забравяйте за всякакви стандартни и нестандартни рекламни материали да разглеждате подробно както нашия сайт, така и профилите ни в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment