Нестандартни визитни картички www.crops.bg

Нестандартни визитни картички

Печат на Нестандартни визитни картички

Клиент:

Cvetarski.com

Поръчка:
Нестандартни визитни картички 
Описание:

Меко казано обичаме нестандартните рекламни решения във всяко отношение. Обожаваме да изработваме нестандартни рекламни материали от всякакви естество. Тук виждате нашето решение на задачата за нестандартни визитни картички, която ни бе поставена от един от най-скъпите ни клиенти и партньор в много отношения cvetarski.com. Изключително важно е когато имате пред себе си въпроса за печат на визитки е да подходите към него с голяма отговорност. Не веднъж сме казвали, че визитката е едно от най-важните неща и е лице на всеки бизнес! И като такова е нужно да се отдели изключително внимание към него!

Тези нестандартни визитни картички винаги постигат ефекта WOW, защото са красиви, елегантни и различни от всички останали. А ние се стараем винаги да постигаме този ефект.

Използваните технологии за изработката им са няколко – на първо място дизайн, след това печат, ламиниране и довършителни операции като поставяне на частичен лак и щанцоване.

Ако и вие искате да имате такива красиви нестандартни визитни картички, то ние с радост ще ги изработим за вас. Можете да намерите нашите координати в КОНТАКТИ или в социалните мрежи:
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment