Нестандартна външна реклама

Нестандартна външна реклама

Нестандартна външна реклама

Клиент:

Технополис

Поръчка:
Печат и монтаж на мегаборд
Изпълнение:

Печат върху винилова мрежа

Описание:

Какво друго освен нестандартна външна реклама да откриете при нас… Нестандартни сме отвсякъде. Имаме всякакви клиенти, имаме всякакви поръчки за нестандартна външна реклама. Тъй като предлагаме доста и различни видове печат, нашите клинети са свикнали да ни търсят за голямо разнообразие от проекти за нестандартна реклама. Правим печат на винил и мрежа, с огромни размери, например предтсавете си платно с размери 15м. на 30м… А сега си представете как ние в Кропс се захващаме със задачата да направим монтаж на това платно с размер 450м2, как го „нарамваме“ и обличаме с него цяла сграда. Е какъв по-добър пример да Ви дадем за нестандартна външна реклама. Имаме екип от алпинисти, за които няма недостижими места за монтаж на нестандартна външна реклама. За някои от другите ни големи проекти използваме допълнителна строителна техника, за да осъществим Вашата нестандартна външна реклама.

Досещаме се за един голям проект, който реализирахме за наш клиент. Огромна стъклена фасада на шоурум, около 1200 м2, които ние напечатахме и облепихме с рекламно фолио, на което бяха визуализирани основните продукти, които нашият клиент предлага. По-нестандартна външна реклама от тази, „здраве и кажи“.  Печатаме на всякакви материали, които ни дават възможност да сме повече от нестандартни. Разполагаме с технологии за директен печат върху плоскости, както и с режеща машина, която ни позволява да изрязваме рекламни материали във всякакви форми, а с това да постигаме ефекта на нестандартна външна реклама.

При нас разнообразието от материали, които използваме за изработката на реклами ни дава възможност да експериментираме, да правим каквото Ви дойде на ум, а обикновено, на Вас – нашите клиенти в желанието да бъдете забелязвани Ви идват все идеи за нестандартна външна реклама. Но няма лошо, ние обичаме да работим по подобни проекти, те ни правят все по-големи, а портфолиото ни се обогатява с весеки изминал ден с всякакви проекти за нестандартни външна реклама. За още наши проекти, следете профилите ни в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment