Настолни календари

Настолни календари

Клиент:

Ен Джей Партнърс

Поръчка:
Настолни календари 
Изпълнение:

Дизайн, предпечат и печат на настолни календари

Описание:

Настолни календари от CROPS! Кой използва вече настолни календари при положение, че всички имаме всякакви техно джаджи като смарт телефони, таблети, компютри и прочее, които заместват всички настолни календари, калкулатори, фотоапарати и толкова много и различни помагала. Ами – ние! Ние сме си „oldschool” както не веднъж сме казвали и за нас печатните рекламни материали като настолни календари все още значат много.

Друго си е да погледнем как на бюрата ни има настолни календари с красив дизайн, които дори и да не изпълняват функцията на настолни календари толкова много, поне ни карат да се усмихнем и да не забравяме старите дни, когато имаше само и единствено такива настолни календари, вместо дигитални джаджи, които запълват огромната част от ежедневието!

Все пак ние като рекламни хора знаем много добре, че функцията на тези настолни календари не е единствено да ни показват кой ден, месец или седмица е, а да концентрират върху себе си погледите на клиенти, да „набиват“ в главите логото или посланието на компанията! Радваме се, че нашите клиенти също са на това мнение и не спират да си поръчват най-различни настолни календари, стенни календари и всякакви други печатни рекламни материали, за да може традицията да продължава. Все пак написаното на хартия остава, а всичко останало изчезва!

Тук искаме да ви покажем как със свеж и креативен дизайн и качествен печат могат да изглеждат и вашите настолни календари. Нашите любими клиенти ЕН ДЖЕЙ ПАРТНЪРС ни поръчват всяка година различни настолни календари и ние с удоволствие работим върху все по-красив и уникален дизайн и все по-качествен печат!

Така че, ако имате желание и вашите настолни календари да изглеждат така добре, можете да ни се доверите и да се свържете с нас през формата за директен контакт на страница КОНТАКТИ, както и на посочените пак там телефони и мейл, а също така да ни откриете и в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin  

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment