Картички за коледа

Картички за Коледа

Клиент:

САМИТЕ НИЕ

Поръчка:
Картички за Коледа 
Изпълнение:

Дизайн, предпечат и печат на Картички за Коледа

Описание:

Картички за Коледа от и за CROPS! Подаръци, дядо Коледа, шумотевица, картички, честитки и пожелания, коледни песни, сняг – все неща, които свързваме единствено и само с края на календарната година у нас. Подготовката за този период стартира няколко месеца по-рано, за да може всичко да е изпипано докрай. И  тук не става дума само за внасящата настроение и дух декорация, но и за атрактивни картички за Коледа. Те ще зарадват всеки, за когото са предназначени.  С минимум разход на средства и максимум творчески размах ще получите оригинална визия, преплетена с топлина и подобаващо пожелание.

Няма да ви лъжем – периодът около Коледа е времето, в което ние сме най-натоварени и зарити с поръчки. Всичките ни клиенти се заемат с трескава подготовка, като си служат с най-различни рекламни материали. Сред тях са: новогодишни календари, картички за Коледа, най-разнообразни сувенири, подаръци за клиенти и партньори. Миналогодишните ни реализирани проекти можете да разгледате в нашето портфолио. Те са доказателство за нашия подход и отдаденост, от една страна, и Вашето удовлетворение, от друга.

Знаем, че време до Коледа все още има, но имайте предвид че седмиците се нижат бързо. Твърде вероятно е много скоро да установите, че не сте положили минимум усилия, за да блеснете най-малкото с ефектни картички за Коледа! Затова Ви приканваме да се свържете с нас и да потърсите професионална ръка и мнение относно изненадите, които подготвяте за предстоящите празници. Ние ще дадем всичко от себе си, за да вплетем магията на Коледа във Вашите пожелания. Можете да ни отриете на посочените КОНТАКТИ, както и в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

Не спирай! Рекламирай!

Нашето портфолио

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment