Карта пластика

Карта пластика

Клиент:

Centro Delfin

Поръчка:
Карта пластика 
Изпълнение:

Дизайн, предпечат, изработка и печат на карта пластика

Описание:

Карта пластика от CROPS.

Когато имате толкова много клиенти, които да са доволни от вашите услуги, каквито и да са те, то най-логичното нещо е част от тях да отличите като по-редовни, по-добри или просто по-надеждни. Е какъв по-добър начин от това да им дадете преференциални условия чрез специална карта пластика, която да им осигурява отстъпки и всякакви други благини? Толкова много са фирмите, които правят карта пластика за всякакви отстъпки и най-различни програми за лоялни клиенти, които да поощрят да пазаруват повече именно с карта пластика за VIP клиенти. Ние също подготвяме такива за нашите най-редовни клиенти, така че получавайки карта пластика, те да могат наистина да се почувстват специални!

Но ние не сме толкова важни, по-важното  е да ви покажем тук как нашия клиент Centro Delfin реши въпроса със собствена програма за VIP Клиенти и подарък карта пластика, която осигурява на клиентите на студията огромната отстъпка от 45% при предплащане на услугите или зареждане на въпросната карта пластика за VIP клиенти. Е с такава отстъпка и такава красива карта пластика, няма как да не се почувстваш специален клиент, нали!?

Трябваше да решим дизайна и разбира се ние го направихме, съобразен с всички изисквания на клиента ни и неговата визия за въпросната карта пластика, използвахме няколко детайла, които да засилят усещането за VIP карта пластика!

Последва изработката на карта пластика, а както знаете ние ги умеем тези неща! Направихме я само и единствено с качествени материали, които да гарантират уникалността и целта на самата карта пластика. И дойде времето за отпечатването на изображенията. И тук както и във всяка стъпка по изпълнението на всеки един проект, ние никога не правим компромис с качеството, а цената излезе неочаквано добра! И тази така важна и VIP карта пластика се получи едно малко произведение на изкуството, за което можете и сами да се убедите от снимките, които виждате!

А и последно да ви напомним: не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment