Камион за реклама

Камион за реклама

Транспортната реклама се превърна в една от най популярните през последните години. Много български фирми търсят различни начини да рекламират своите продукти и услуги, а и не само. Популяризирането на един бранд е важен етап в развитието на всяка една компания. Проблемът за повечето от тях се състои в  невъзможността да попълнят своя фирмен автопарк. След набавянето на превозни средства, скъпо излиза и тяхното брандиране. Ето защо ние Ви предлагаме чудесна възможност, осигурявайки ви мобилна реклама на четири колела 🙂

Ние предоставяме услугата наем на рекламен камион, посредством който вашата реклама ще обикаля из улиците на всеки избран от Вас български град. На него, от двете му страни има прикрепена метална здрава конструкция, върху която се монтира вашата реклама. Ние я изработваме от винил. Този материал е издържлив на всякакви метеорологични условия, така че няма значение кой месец от годината е.

Наемът на рекламен камион е лесен, удобен и евтин начин за осъществяване на транспортна реклама. Свържете се с нас, за да можем подробно да Ви опишем услугата, както и параметрите за нейното изпълнение. А ако вече имате готова разработена стратегия и план за това какво точно искате, то изпратете ни Вашето запитване, а ние ще ви върнем обратно нашата ценова оферта. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment