Изработка на свещи с лого за фирми

Изработка на свещи с лого за фирми

Описание:

Търсите ли нещо креативно и оригинално, свързано с изработка на рекламни и фирмени сувенири? Попаднали сте на точното място. Ние сме една от фирмите в цяла България, която предлага огромна гама продукти, с които да отличите вашата фирма от другите на родния пазар. Ние ще ви предложим всичко нестандартно, което дори не ви е хрумвало, че може да се направи и да представлява фирмен сувенир. Повече можете да откриете в раздел КАТАЛОЗИ.

Един от многото реализирани проекти този месец е за изработка на свещи с лого за фирми. Повярвайте, масово се поръчват не само заради изгодната цена, но и поради ефекта, който правят. Благодарение на неповторимия уют, който създават щом ги запалите, свещите са отлично средство за рекламно и фирмено презентиране. Можете да ги подарите в подаръчен пакет, заедно с други фирмени консумативи, брандирани с вашето лого.

Идеи много, фирмени сувенири стотици, но само в рекламно студио Crops. Потърсете ни за Вашия проект, а ние ще се постараем тази година да остане неповторима за Вашия бранд!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment