Изработка на подложки за чаши www.crops.bg

Изработка на подложки за чаши

Изработка на подложки за чаши

Клиент:

Вяра, любов и уиски

Поръчка:
Изработка на подложки за чаши 
Изпълнение:

Дизайн, предпечат и печат на фолио и облепване на автомобили

Описание:

Изработка на подложки за чаши от CROPS! Подложките за чаши са малко подценяван рекламен продукт в днешно време, а същевременно с това доста важен! Като една малка част от цялостния облик на една марка е важно всеки детайл да е изпипан! Разбира се не всяка компания следва да поръчва изработка на подложки за чаши, защото все пак не всяка компания има нужда от подобен рекламен материал!

И все пак ако се замисли човек и този продукт е доста широко приложим! За всякакви заведения, ресторанти, барове, дискотеки, но и за офиси и търговски обекти с голям човекопоток ние препоръчваме изработка на подложки за чаши! Освен това многото и различни производители на всякакви напитки – алкохолни и безалкохолни, кафета, чайове, сокове и прочее също могат, даже е почти задължително да си поръчат изработка на подложки за чаши, защото колкото повече се рекламирате толкова повече ползи ще има от това!

Ние ви предлагаме изработка на подложки за чаши на уникални цени и качество на печат без никакъв компромис. Предлагаме ви изработка на подложки за чаши от всевъзможни материали, като най-често използвания и поръчван е така наречения „бирен картон“, който е и най-универсален!

Ако прецените, че за вас е подходяща изработка на подложки за чаши, то ние ще се радваме да ви съдействаме както в изработката на впечатляващ дизайн, така и да направим изработка на подложки за чаши от началото до края. Освен всичко ще ви дадем и супер цени, които са съобразени с вашия бюджет! Можете да се обръщате към нас със всякакви въпроси и коментари както тук, така и в социалните мрежи
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment