Изработка на папки www.crops.bg

Изработка на папки

Изработка на папки по поръчка е услуга, която CROPS може да ви предложи на атрактивна цена и с изпълнение в интригуващи кратки срокове. Могат да бъдат разработени във всевъзможни варианти – различни типове захващане, дизайн, разнообразие от хартии, печат. Визия, която ако вие не можете да ни предоставите, ние ви гарантираме, че ще направим такава с уникален и отличаващ се дизайн. Ще получите папки, напечатани с дигитален или офсетов печат, сгънати и опаковани – готови за употреба. Може да бъде предложена изработка на папки в стандартни или нестандартни форми, както и размери. За голяма част от видовете, имаме вече подготвени щанци, а ако нямаме конкретно за вашите идеи, можем да поръчаме точно такава, каквато искате – с персонален и уникален дизайн. Печата, ламинирането и всички останали довършителни следпечатни операции, както и ръчно сгъване на вече готовите листове, всичко това ще получите при нас.

Работната папка е задължителен офис атрибут, съспътстващ добрата фирмена реклама и репутация. Имиджов продукт, с който сте разпознаваеми и отличителни, място,където може да се визуализира контактна информация – адрес, телефони, e-mail, фирменото ви лого, слоган, който изразява корпоративната ви идентичност. Future Energy знаят това и затова се довериха на нас за изработката на своите фирмени папки.

Как може да бъде поръчате изработка на папки?

С CROPS, като рекламен партньор, работата е удоволствие! Дали ще изберете да ни се обадите на някой от посочените телефони, да ни изпратите вашето запитване по електронен път или да ни посетите на място, във всеки един случай ще получите бързо и адекватно решение, услуга и обслужване. Изберете удобен за вас начин от контакти.

Не пропускайте да разгледате и другите възможности и услуги, които може да ви предложи рекламно студио CROPS, като разнообразието от рекламни материали, които можем да изработим. Тях може да видите в специализирания ни сайт Superprint. Интересува ли ви всичко за външната реклама и нейните възможности, посетете Bigprint. Избирайки да работите с нас, получавате възможно най-високо качество, на достъпни цени, с изработка в кратък и реален срок.

1 коментар

  1. Здравейте,

    Интересувам се от изработката на фирмени папки с лого (пълноцветни и сини само с логото на нашата фирма) в тираж 500 и 1000 броя и от двете.

    Благодаря,
    Поздрави,
    Симона Атанасова Bluechemgroup Bulgaria / CMO

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment