Изработка на карти по поръчка

Изработка на карти по поръчка

Описание:

Приемаме поръчки за печат и изработка на карти по индивидуално желание на клиента. Дали ще са карти за игра, карти таро или някакъв друг вид карти, то при нас ще немерите качествени услуги на изгодни цени. Можем да напечатаме върху тях всичко, което пожелаете. Ако нямате готов дизайн, то нашите графични дизайнери ще се погрижат да създадат оригинална и креативна визия, съобразена с целите на Вашата поръчка.

Скъпи клиенти, не забравяйте, че при нас можете да поръчате печат на всякакви по вид рекламни продукти, материали и сувенири.

Не спирайте… Рекламирайте!

29 Comments

 1. Каква е цената за 1 тесте от 125 карти по желание с приблизителен размер 63 на 88 мм? Какви са отстъпките при 50/500/1000 тестета от същита карти? Благодаря, Мартин

 2. Здравейте, мога ли да поръчам едно единствено стандартно тесте с 52 карти и каква би била цената за него?

 3. До каква степен могат да варират размерите и до колко ще промени това цаната?

 4. Каква е цената за тесте от 180 карти, по желание на клиента, с размери 5 на 7, приблизителко като за карти на белот.
  Благодаря Димитър

  • Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас за повече подробности. Лек ден.

 5. Здравейте, мога ли да поръчам стандартно тесте с 52 карти , което да се гравира с определени инициали по мой избор?

  • Благодарим Ви за запитването. Наш служител ще се свърже с Вас за повече подробности.

 6. Здравейте!

  Искам да попитам колко ще струва разпечатката на 2 колоди от по 78 карти всяка, големина на карта – 7.5см ширина и 12см височина с предоставен дизайн + 1 картичка в същия размер, с изображение на лицевата и надпис на опаката страна (157 карти общо).

  Благодаря предварително за отделеното време!

  • Здравейте, наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви даде повече информация относно запитването Ви. Лек и усмихнат ден.

 7. Здравейте, мога ли да дойда на място с няколко картинки за карти (лице и гръб) с размер за покер и да изпринтираме около 30-40 карти? И колко би струвало г/д? Благодяря 🙂

  • Здравейте, наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви даде повече информация относно запитването Ви. Лек и усмихнат ден.

 8. Имам запитвания относно размер, опаковка и дали може да се направи поръчка надребно ,ако е възможно?

 9. Бих искал да направя единична поръчка за тесте карти за домашно направена настона игра? Какви са опциите и цените на карта? Какво трябва да педоставя?

 10. Здравейте,
  Колко време отнема самият печат на картите? Може ли да се извърши на място? Колко ще струва едно тесте от 52 карти с размери 63.5см на 88.9см.

 11. здравейте искам да попитам колко ще ми струва изработката на една карта със готов дизайн на лицето и гърба една единствена такава за подарък

 12. Здравейте! Бихте ли ми пратили оферта за отпечатване на карти тип Таро с размер 130 мм / 100мм по 44 броя в колода? Интересува ме цената за 50 колоди.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment