интериорни флагове

Изработка на интериорни флагове

Обект: Комо, гр. София
Описание:

Изработката на интериорни флагове е отлично решение за разнообразен вид вътрешна реклама в големи помещения, каквито обинкновено имат повечето хипермаркети. Било то за реклама на определен продукт или информативен за отстъпка, този вид интериорни знамена привлича погледа на клиента и в повечето случаи неговия интерес. Съчетанието на дизайн и цветове е много важен момент при самата изработка. За неговото създаване можете да се доверите на екипа ни от специалисти по графичен дизайн, които ще Ви предложат оригинални и добре изглеждащи визии, ако разбира се вече нямате свой готов дизайн, който да ни предоставите 🙂

Този вид интериорни флагове най-често се изработват двустранно. Най-масово използваният материал за направата им е промазан текстил, върху който се печата желаната визия. Знамената на изображенията за този проект са с размери 400/45см, но няма никакъв проблем Вие да ни зададете индивидуални размери.

Интериорните флагове са перфектното решение за различни видове шоуруми, автосалони, изложбени центрове, мебелни къщи и други. Ако търсите точно такъв продукт, не се колебайте да се свържете с нас, а ние ще Ви помогнем в реализирането на всеки един рекламен проект. Очакваме Ви!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment