антистрес играчки

Гумени антистрес играчки с лого

Описание:

В рекламна агенция Crops ще откриете изработка на различни нестандартни рекламни материали и сувенири. Между многото различни неща, които сме правили по поръчка на наши клиенти са: гумени антистрес играчки с лого, флашки под формата на сперматозоиди, шоколадови бонбони с напечатано фирмено лого върху тях, бутафорни рекламни материали, коледни играчки за елха, ароматизиращи свещи с лого…. можем да изброяваме цял ден. Това което искаме да знаете е, че правим абсолютно всичко, което може да ви хрумне и което е свързано с печат и реклама. За нас няма граници. В последните две години сме се наложили като една от рекламните агенции – лидери на българския пазар. Имаме множество поръчки всеки ден, което ни позволява да оптимизираме цялата продукция, разходите свързани с изработка и по този начин да предложим на нашите клиенти едни от най-добрите цени в България. Разгледайте нашето ПОРТФОЛИО и ще се уверите сами! Извършваме доставки в цялата страна.

Ако сте от София ( и не само 🙂 ), то не се колебайте да заповядате в нашия офис. Ние можем да реализираме всяка Ваша идея. В тази цел ще Ви помогнат нашите опитни графични дизайнерки. Можете съвместно с тях да обсъдите всеки детайл около дизайна и пред Вас да се извършат желаните корекции. Сядате при тях и казвате: „Това искам така, това да изглежда по-малко, онова по-голямо, надписът да бъде отгоре…“ и т.н и т.н. Или да ни се доверите напълно. Уверяваме Ви, че ще се постараем в максимална степен да реализираме идеите Ви.

Затова не губете време, а ни потърсете. При нас ще откриете качествена изработка, бързи срокове и изгодни цени. Можете да се свържете с нас за какъвто и да е вид реклама, печат на рекламни материали, изработка на рекламни сувенири, брандиране, външна реклама, уеб дизайн и SEO, организиране на промоции… При нас ще откриете всичко на едно място!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment