Готварски престилки с лого за Master Chef

Готварски престилки с лого Master Chef

Описание: Изработка на готварски престилки с лого

За нас е истинско удоволствие, когато гледаме едно от любимите ни телевизионни предавания Master Chef. Много хора се вдъхновяват и веднага запретват ръкави в кухнята. Преди това обаче някои от тях си слагат готварските престилки, за да не се изцапат. Ето и тук идва вълнуващият момент – поръчка и изработка на готварски престилки по напяълно индивидуален дизайн.

Изработката, която направихме за клиента толкова ни харесаха, че проявяващите готварски умения в нашия екип си поръчаха напълно идентични за домашна употреба 🙂

Вие обаче можете да ни поръчате по индивидуален дизайн – за любим член на семейството например. В този случай изненадата ви ще бъде наистина оригинална, показваща любов и уважение.

Не се колебайте да ни потърсите. Можем да Ви предложим още много страхотни идеи на изгодни цени! Работим по договор в указаните срокове. Очакваме Ви!

9 коментара

    • Здравейте,
      Благодарим Ви, че се обърнахте към нас. За да можем да Ви предоставим ценово предложение, моля изпратете Вашето запитване на мейл office@crops.bg с информация за необходимите Ви бройки, печат и цветове.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment