Визитки и стикери www.crops.bg

Визитки и стикери – дигитален и офсетов печат

Визитки и стикери

Клиент:

Petya Flowers

Поръчка:
Дизайн и печат на визитки и стикери
Описание:

Дизайнът и печатат на рекламни материали са услуги, които се предлагат от всяка рекламна агенция. Ние не правим изключение. Нещо повече – конкурираме се с най-добрите в бранша, полагаме усилия да удовлетвояваме всяко желание и по-специални капризи на обърналите се към нас физически и юридически лица, инвестираме в човешкия ресурс и си набавяме технологии от най-ново поколение, което ни гарантира стабилни позиции на пазара.

Дизайн и печат на визитки и стикери бе една от последните поръчки на Petya Flowers. Заявката се състоеше в изработването на красив и елегантен дизайн, както и професионалният и качествен печат. Технологията на печат, която избрахме, предвид количеството и качеството на материалите, беше дигитален печат, който позволява достигането на качество – както при офсетовия печат, но за по-малки бройки. (Още за видовете печат, можете да прочетете ТУК)

Визитки и стикери

Визитки и стикери

Дизайнът също беше наше дело като желанието ни беше всичко да бъде класно, със собствен стил, леко, запомнящо се и красиво. Поръчкате бе спазена в срок, а клиентът – доволен, като това твърдение се доказва подплатено от отзивите, поместени в нашия сайт.

Винаги се радваме на красивите неща, които създаваме, а това, което ни прави истински щастливи, е доволният и усмихнат поръчител, защото след себе си той носи втори и трети. А ние сме готови за още и още 🙂

Ако вие също търсите елегантен дизайн или печат на визитки и стикери или каквото и да е в сферата на рекламата, печата, рекламните материали и сувенири, можете да се обърнете към нас по всяко време на посочените координати в страница КОНТАКТИ, както и в социалните мрежи:
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

1 коментар

  1. здравей
    Ако поръчам печат на визитки (200) и стикери (200) в понеделник, ще пристигнат ли в Банско в петък?

    за разбирането
    Макс Кушмиерек

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment