Брандиране на витрини с перфо фолио

Както неведнъж сме казвали – не е случайно, че перфо фолиото е най-разпространеният вариант за брандиране на витрини.

Популярността на услугата брандиране на витрини с перфо фолио не е случайна, защото освен цената си перфо фолиото е перфектният баланс между видимост на рекламата и на обекта, както и относнително не много голямата загуба на светлина във вътрешните помещения. Отделно от тези му характеристики, както и цената му, то е и сравнително по-лесно за монтаж от обикновеното плътно фолио, поради дупчестата му структура, непозволяваща оставянето на балончета след залепяне или по-лесното им изваждане при наличие на такива. Дори сръчен непрофесионалист би могъл да го постави, но ние горещо не препоръчваме.

Цената за монтаж както и за печат и брандиране на витрини с перфо фолио при нас е доста добра и не си струва да рискувате евентуалната повреда на фолиото.

Брандиране на витрини с перфо фолио

Можем да изреждаме дълго още какви предимства има брандирането на витрини с перфо фолио, но нека се спрем на няколко недостатъка:

  1. Ако ви е необходимо рекламата на перфофолиото за брандиране на витрини да бъде видима не само през деня, то перфо фолиото не е добро решение за вашия случай. Това се дължи на факта, че вечер при запалени лампи вътре, когато отвън вече е тъмно – фолиото губи ефекта си и реално рекламата спира да се вижда. Това обаче би могло да бъде и предимство, тъй като иначе как ще видят красиво подредените щандове със стока 🙂
  2. При по-дълготрайни кампании – за период по-голям от 6 месеца е препоръчително да се използва специално перфо фолио, което се износва по-трудно и оставя след демонтаж по-малко лепило.
  3. При кратките кампании за до 6 м. може да се използва така нареченото removable перфо фолио, което след демонтаж не оставя никаква следа.
  4. При непочистени и неизмити добре витрини и прозорци, особено в ъглите се натрупва мръсотия, която пречи на правилното залепване и не след дълго по ъглите перфо фолиото започва да се подгъва. Затова е важно да имате предвид, че преди монтаж витрините ви трябва да бъдат идеално и детайлно почистени.
Перфо фолио за стъкла

Ако се чудите дали да изберете брандиране на витрини с перфо фолио или с плътно фолио, то тук предоставяме един от нашите проекти, на който можете да видите комбинация от двата варианта на фолио – перфо фолио на вратата и плътно фолио по прозорците.

Перфо фолио и плътно фолио за витрини

И като поприключихме с негативите, нека кажем и няколко аргумента в подкрепа на една от най-продаваните преи нас услуги – брандиране на витрини с перфо фолио. Поради многото и различни законови ограничения най-вече от страна на общините по отношение на рекламните елементи и рекламните съоражения (за най-любознателните, тук слагаме линк към наредбата, успех в четенете и тълкуването 🙂 https://sofia.obshtini.bg/doc/2414168 ) брандирането на витрини с перфо фолио и като цяло с фолио е един от малкото останали широкодостъпни начини за реклама на един търговски обект както по отношение на цената, така и по отношение на максимално добра ефективност.

Можем да изреждаме до безкрай предимставата на брандирането на вашите витрини с фолио, но ако вие вече сте решили да поръчате за вашия търговски обект, трябва да знаете, че можете да разчитате на нас по отношение на дизайна, печата и монтажа – пълната услуга, така че няма да ви се налага кой да свърши всяко нещо. Дори вашето присъствие на обекта не е необходимо, уточняваме всички детайли предварително и монтираме отвън. Ако желаете да получите нашите ценови условия, можете да се свържете с нас по всички посочени на страницата ни КОНТАКТИ като е необходимо да уточните следните неща:

  1. Къде се намира обекта и по възможност снимка на витрините
  2. Приблизителни размери
  3. Харесайте си снимки в интернет на вече изпълнени проекти и ще се постараем да се доближим максимално до вашата визия с индивидуално излъчване за вашия бизнес.