Балони

Балони

Балони

Клиент:

Fresh bar

Поръчка:
Балони – рекламни балони с печат на лого 
Изпълнение:

Печат на лого върху балони

Описание:

Балони с печат на лого.  Трудно можем да обясним любовта ни към балоните. Може би още от детството повечето от нас харесваме балони. Именно затова започнахме да гледаме на тях и като средство за реклама. Просто са толкова по детски забавни, шарени и яки, че защо да не ги ползваме и като средство за рекламните си цели.

Освен самите балони като продукт ние предлагаме и услугата печат върху балони. А вие избирате какво и как да напечатаме. Може да бъде лого, може да бъде послание, може да бъде фигура или картинка. Имате на разположение цялото си въображение, а и нашето също е доста „развинтено“, така че можем да ви дадем хиляди идеи къде да използвате вашите балони.

Всички сме виждали например политическа предизборна кампания с много балони. Или при откриване на някой магазин или търговски обект. Всички сме виждали и най-различни събития, на които напечатани балони се оказва най-подходящия рекламен материал. А ако вашите продукти са насочени към децата – е какво по-хубаво от това да им подарите балони. А логото ви ще полети в небесата – буквално!

Можете да избирате от няколко от най-често използваните цветове, както и много други „по-бутикови“, можете да изберете и вида – пастелни или металик. Можете да изберете цветовете за печат, както и дали вашите рекламни балони да бъдат едностранно или двустранно напечатани.

Тук виждате последната поръчка на бели балони с печат на цветното, изкушаващо лого на Fresh Bar.

При интерес и желание да поръчате и за вас рекламни балони с печат на лого, ние сме на линия за всякакви въпроси и коментари, а с нас можете да се свържете както през формата за контакт на сайта и телефоните или мейла на страница КОНТАКТИ, така и през профилите ни в социалните мрежи: facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment