Ароматизатори за автомобил – рекламни материали

Ароматизатори за автомобил

Описание:

Ароматизатори за автомобил е един рекламен материал, който заслужава своето място сред останалите рекламни материали и подаръци и може да се приема дори като малко по нестандартен. Наред с всички останали рекламни материали като химикалки, запалки, тефтери и прочее продукти, които се поръчват редовно и постоянно, ароматизатори за автомобил не поръчва всеки, а и съответно не отговаря на нуждите на всеки бизнес и все пак ние ви предлагаме да помислите за ароматизатори за автомобил като един алтернативен рекламен материал, който е доста интересен. Неговата сила е в това, че освен визуално, чрез аромата си той въздейства и на носа на човек. Ароматите са няколко основни, които предлагаме, а формите на тези ароматизатори за автомобил могат да бъдат почти всякакви. Ние имаме подготвени доста от най-често поръчваните, което значи, че ако вие харесате една от готовите ни форми, то не е необходимо допълнително заплащане на щанца, каквото би се наложило ако имате идея за нещо по интересно и нестандартно. Все пак цената на щанцата не е „болка за умиране“ и се заплаща еднократно при първата поръчка.

Нашето желание за разнообразие в рекламните продукти, които предлагаме налага използването на нови и различни материали и именно въпросните ароматизатори за атомобил е един от тях. Те са красиви, носят на печат и миришат прекрасно, създавайки приятна атмосфера във вашия автомобил или този на вашите клиенти и партньори. Освен това цените, които можем да ви предложим заслужават своето внимание, а вашето лого отпечатано върху тях ще се вижда както от пътниците и шофьора, така и от хората навън! Е какво може повече да желае човек от едни ароматизатори за автомобил и изобщо то един рекламен материал.

Така че не го мислете дълго, а ни се обадете или пишете на посочените тук КОНТАКТИ или в социалните мрежи
facebook, twitter, google+, instagram, tumblr, pinterest, flickr, linkedin

 

Нашето портфолио

 

 

1 коментар

  1. Здравейте искам да попитам можете ли да изработите рекламен ароматизатор на фирма за международен транспорт като формата му да е на камион(ТИР) VOLVO и колко ще струва бройката. Ще очаквам вашия отговор

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment